IZREEN AZMINDA DIKENAKAN FASHA SANDHA

Apa yang Dikenakan oleh Fasha Sandha Kepada Izreen Azminda?

Blog Hiburan Mohdrohaizad.com dikhabarkan (Gambar Artis) Izreen Azminda telah dikenakan oleh Fasha Sandha dibantu suami Izreen sendiri! Apa yang dikenakan ya? Hah! Majlis Baby Shower secara mengejut diadakan secara surprise dan menjemput beberapa rakan rapat dan artis dalam majlis tersebut. Tak lama lagi Izreen Azminda akan melahirkan anak sulungnya, dah sarat sangat tu kan?


Kejutan Majlis Baby Shower Oleh Fasha Sandha

Jangan terkejut apa yang dikenakan Fasha Sandha bukanlah sesuatu yang negatif tetapi aktres tersebut telah membuat kejutan untuk majlis 'baby shower' Izreen Azminda, semalam. 

Menariknya, Fasha Sandha tidak keseorangan merancang, sebaliknya dibantu oleh suami Izreen sendiri iaitu Riza. Dan perkara tersebut sememangnya tidak diketahui oleh Izreen. 

Gambar-Gambar Izreen Azminda Hamil Mengandung

Selain Fasha Sandha, antara tetamu lain yang hadir adalah Aaron Aziz yang turut membawa hadiah istimewa buatnya. 

Izreen Azminda yang kini sarat hamil anak sulung sedang menunggu hari untuk bersalin. Daripada MH Online, semoga Izreen selamat melahirkan anak lelakinya. -MH Online.


VIDEO MAJLIS RESEPSI IZREEN AZMINDA - RIZA DI ALOR SETAR

Mohd Rohaizad dan para peminat mendoakan Izreen Azminda selamat melahirkan anaknya nanti. Harap-harap tiada masalah Izreen bersalin nanti. Majlis yang dirancang oleh Riza dan Fasha Sandha diatas memang mengembirakan Izreen Azminda dan baby yang bakal lahir. Best kan? Abang Aaron Aziz pun datang walaupun sibuk.

Ulasan