MODEL BUAT HUBUNGAN SEKS DI PENJARA

Terbaru Selebriti Model Membuat Hubungan Seks Kelamin Di Dalam Penjara!

Blog hiburan Mohdrohaizad.com digemparkan dengan pengakuan berani mati model Indonesia Vanny Rossyanne membuat hubungan seks dan membawa dadah ke penjara! Skandal kontroversi terbaru ini membuatkan blog dan laman web membincangkan tentang persetubuhan hubungan kelaminnya dan dadah yang mudahnya  dibawa ke dalam dan kelemahan kawalan keselamatan penjara Indonesia jika diberi rasuah semua dibenarkan oleh warden penjara! Apa tindakan pihak berkuasa disana? Mungkin tiada sebarang tindakan akan dikenakan kepada model ini dan kekasihnya?


Skandal Model Membuat Hubungan Seks Secara bebas Di Dalam Penjara Indonesia

Kisah panas di sebalik penjara Indonesia tercetus lagi apabila seorang model, (Gambar Foto) Vanny Rossyanne mendedahkan dia sering bertemu kekasihnya di penjara untuk mengadakan hubungan seks.

Vanny memberitahu, setiap kali berkunjung ke penjara Cipinang, Jakarta Timur, dia dan kekasihnya, Freddy Budiman yang dipenjara atas kesalahan mengedar dadah, akan melampiaskan nafsu di sebuah bilik 'persendirian' di penjara itu.

Model Vanny Rossyane Dedah Skandal Kontroversinya

Model Bawa dadah Ke Dalam Penjara

Selain itu, Vanny, 22 tahun, turut mengambil dadah apabila berkunjung ke penjara itu tiga kali seminggu.

"Biasanya saya ke penjara itu pada pukul 11 pagi sehingga pukul 5 petang. Kami akan mengadakan hubungan seks dan mengambil dadah.

"Terdapat dua buah bilik di penjara itu yang kami biasa gunakan dan sebuah daripadanya adalah bilik warden penjara," kata Vanny mendedahkan kisah benar itu kepada wartawan tempatan baru-baru ini.

Warden Penjara Benarkan Pelawat dan Tahanan Lakukan Seks

Dalam pendedahan itu juga, dia merujuk kepada Thurman Hutapea iaitu warden penjara yang biliknya digunakan oleh Vanny dan kekasihnya untuk menjalin hubungan asmara.

Pendedahan Vanny juga membuka cerita bagaimana banduan yang mempunyai wang boleh memiliki 'kuasa' sekalipun sedang menjalani hukuman, merujuk kepada status Freddy yang dianggap sebagai banduan kaya dan sangat ditakuti oleh semua orang di penjara itu.

Vanny Rossyane Seksi Hot Artis Model

Kelemahan Penjara Indonesia Mudah Dirasuah

Tindakan wanita itu yang juga model untuk majalah dewasa, mendedahkan kelemahan sistem di penjara sekali gus menarik perhatian seluruh rakyat Indonesia.

Vanny berkata, sehingga kini, sudah lebih daripada 10 kali dia berkunjung ke Penjara Cipinang, Indonesia untuk bertemu buah hatinya dan mengambil dadah di bilik ketua penjara atau ruang yang ada di sebelahnya.

"Saya yakin itu ruang Ketua Penjara kerana Freddy sendiri yang memberitahu. Freddy tidak pernah berbohong dengan saya. Kalau ada orang datang, saya pura-pura bermain telefon bimbit," katanya.

Model Mempunyai Bukti Skandal Kontroversinya

Model Mempunyai Bukti Skandal Kontroversinya

Vanny juga menegaskan, dia mempunyai banyak bukti untuk menyokong pendedahannya.

Sementara itu, Menteri Undang-Undang dan Hak Asasi Manusia, Amir Syamsuddin tidak percaya dengan dakwaan yang dibuat oleh Vanny mengenai kawalan keselamatan yang lemah di Penjara Cipinang dan pihak berkuasa sedang melakukan siasatan untuk mencari kebenaran. - Utusan Malaysia.


VIDEO PENGAKUAN MODEL SEKSI HOT KEPADA TV MENGENAI SKANDAL SEKS KONTROVERSINYA

+Mohd Rohaizad memang agak memeranjatkan apabila penjara di Indonesia membenarkan pelawat melakukan hubungan seks kelamin secara bebas jika diberi rasuah. Lebih teruk dadah turut berleluasa dan setiap pelawat tidak dikawal secara rapi untuk mencari bahan terlarang tersebut. Pengakuan seorang model yang mengemparkan ini telah membuatkan banyak skandal kontroversi dibahan secara hangat di laman web dan blog! #SeksDalamPenjara #DadahDalamPenjara