SAIDA TARUDIN PAKAI TUDUNG, BERTUDUNG, HIJAB

Terkini Saida Tarudin Pakai Tudung, Bertudung, Hijab Berhijarah Sempena Ramadhan!

Blog Hiburan Mohdrohaizad.com mengucapkan tahniah buat Saida Tarudin, kakak kepada Siti Nurhaliza ini terbaru sudah berhijrah untuk pakai tudung, bertudung atau berhijab dalam hidupnya! Perubahan terbaru ini diambil sempena bulan Ramadhan yang diberkati, kami harap keputusan Saida itu berterusan dan bukan hanya untuk menghormati bulan yang mulia ini.

Saida Mengenakan Hijab atau Bertudung Sempena Keberkatan Ramadan

Sempena keberkatan bulan Ramadan ini, penyanyi yang juga kakak kepada Dato' Siti Nurhaliza, Saida Tarudin telah mula mengenakan hijab atau bertudung. 

Perkara ini disahkan sendiri oleh kakak ipar Saida yang juga pengurus Siti Nurhaliza, Rozi menerusi akaun Instagramnya. 


Adakah Saida Bertudung Sekadar Sementara?

"Masuk opis hari ni, terpercik cahaya dari bilik sebelah..ingatkan ada lentera timur..rupanya lentera Kuala Lipis. Cahayanya terpantul membelah dinding..hehe. Penghijrahan 16 Ramadhan yg manis. @saidatarudin," tulis Saida Tarudin yang pernah bercerai dengan Mohd Ghazali. Saida sambil itu memuat naik foto gambar terkininya yang ayu mengenakan tudung. 


Kami mengharapkan agar penghijrahan Saida ini akan kekal sehingga ke akhir hayat dan menjadi contoh kepada masyarakat. - MH Online.

Bagi Peminat Yang Ingin Mengikuti Biodata Profile Siti Nursaida Tarudin Di Facebook / Twitter / Instagram:
VIDEO MUZIK LIVE SAIDA & SAIRAH - APREASIASI

+Mohd Rohaizad melihat perkembangan seni Saida Tarudin tidak serancak seperti dahulu lagi. Walaubagaimanapun, terbaru Siti Saida telah berhijrah untuk memakai tudung atau berhijab sempena bulan Ramadhan yang diberkati ini. Adakah Saida memakai tudung hanya sementara? Kami berharap Saida mengambil keputusan yang terbaik dan terus kekal dengan imej terbaru untuk bertudung.