SALMAN KHAN & LULIA VANTUR BERKAHWIN?

Artis Bollywood Salman Khan & Lulia Vantur Bakal Berkahwin?

Blog Hiburan Mohdrohaizad.com minat dengan filem-filem aksi dan romantik Salman Khan. Tentu para peminat Salman Khan di Malaysia tertanya, siapa bakal isterinya? Adakah Lulia Vantur yang akan dikahwini oleh Salman Khan? Gosip hangat bertiup kencang, selepas putus dengan Katrina Kaif, Salman Khan tidak mahu lagi bercinta terlalu lama dengan kekasihnya yang terkini iaitu Lulia Vantur. Adakah Lulia Vantur sesuai untuk aktor berbadan sasa ini?
Salman Khan Bersedia Untuk Berkahwin?

Setelah lama membujang, akhirnya aktor kacak dan berbadan mantap, (Gambar Artis) Salman Khan, membawa kekasihnya (Gambar) Lulia Vantur berjumpa dengan ibunya.

Menurut sumber, aktor Dabangg 2 itu tidak mahu lagi menjalinkan hubungan cinta terlalu lama seperti mana kekasih-kekasihnya sebelum ini di dunia Bollywood.

"Sudah lama dia hidup sendirian dan sekarang sudah tiba masanya untuk dia berkahwin dan mempunyai keluarga sendiri.

"Sebab itulah dia mengambil keputusan membawa Lulia Vantur berjumpa dengan ibunya.

"Itu adalah tanda baik dalam hubungan mereka dan mungkin selepas ini peminat akan mendapat berita lebih gembira," kata sumber keluarga terdekat Salman Khan.
VIDEO GAMBAR SALMAN KHAN & LULIA VANTUR SEKSI BERCIUM

Mohd Rohaizad tidak sabar untuk melihat Salman Khan berkahwin, kebanyakan aktor Khan popular yang lain sudah berkahwin kecuali Salman Khan. Apa yang ditakuti oleh Salman Khan? Adakah perceraian artis? Walaubagaimanapun, gosip percintaan Salman Khan dan Lulia Vantur yang dikatakan akan berkahwin belum pasti lagi kesahihannya. Sama-sama kita nantikan khabar baik daripada Keluarga Khan ini.

Ulasan