UQASHA SENROSE - PEKIN SUDAH BERTUNANG

Terkini Uqasha Senrose dan Pekin Ibrahim Sudah Bertunang!

Blog Hiburan Mohdrohaizad.com dikhabarkan berita pertunangan Pekin Ibrahim dan Uqasha Senrose yang sudah berlangsung awal bulan yang ini! Wah! Bila Pekin Uqasha menggadakan majlis pertunangan? Buat secara koboi ka Pekin? Nak tengok gambar video majlis pertunangan Pekin Uqasha Senrose.


Uqasha Senrose dan Pekin Ibrahim Tidak Putus Cinta / Tunang

Kecoh dengan gosip mengatakan mereka berdua sudah putus cinta, (Gambar Foto) Pekin Ibrahim menerusi sebuah portal hiburan telah menafikan tuduhan tersebut dan mendedahkan hubungannya bersama seorang lagi aktres, (Gambar Foto) Uqasha Senrose, baik-baik sahaja.

Pekin dalam kenyataannya memberitahu spekulasi ini timbul selepas Uqasha memuat-naik sebuah puisi ke laman Instagram-nya yang telah menimbulkan pelbagai persoalan dikalangan peminat dan juga media, kononnya Pekin Uqasha sudah putus cinta.

“Sebenarnya puisi Dayana tu tak bermaksud apa-apa pun. Mungkin juga untuk Ashraf Muslim. Iyalah sebab seperti mana kita semua maklum Asharf hantag dengan isunya baru-baru ni, kan. Jadi dia (Uqasha) saja lah letak sajak tu.

“Orang mungkin dah tersalah anggap dan mereka berfikir kami sudah berpisah. Padahal hubungan kami baik-baik saja.” – dipetik dari Malaysian Digest.


Pekin - Uqasha Senrose Bertunang Awal Bulan Julai?

Paling mengejutkan ialah, Pekin turut mengakui bahawa dia dan Uqasha telah pun bertunang sekitar awal bulan ini, namun tiada maklumat lanjut yang dikongsikan. Menurut kakak Nelydia Senrose ini, hubungan dia dengan Pekin baik-baik sahaja sebelum ini.

“Ya, saya dan keluarga telah menghantar rombongan merisik dan saya dan Uqasha sudah bertunang pada awal bulan ini.” – MD

Jawapan ini sekaligus menangkis segala spekulasi dan khabar angin yang timbul mengenai Pekin dan juga pasangannya, Uqasha. Apa pun, tahniah diucapkan di atas pertunangan Pekin Ibrahim & Uqasha Senrose. - OhBulan!


VIDEO PEKIN IBRAHIM - UQASHA SENROSE SEKSI HOT BERLAKON BERSAMA

+Mohd Rohaizad dan para peminat mengucapkan tahniah buat pasangan kekasih yang baru bertunang iaitu Pekin Ibrahim dan Uqasha Senrose. Baru digosipkan kisah percintaan mereka yang kononnya telah putus dipertengahan jalan. Ada yang kata Pekin Ibrahim hanya sekadar bermain dan berlagak playboy! Macam-macam kan? Alih-alih, si Pekin sudah umumkan yang mereka sudah lama bertunang iaitu awal bulan Julai yang lalu. Ramai yang tidak perasan kan? Mana gambar majlis pertunangan Pekin dan Uqasha Senrose?