ARTIS WANITA TERKAYA DI DUNIA - ANGELINA JOLIE

Tahukah Anda Angelina Jolie Merupakan Artis Perempuan Terkaya Di Dunia!

Blog hiburan mohdrohaizad.com dikhabarkan mengenai artis wanita seksi hot Hollywood Angelina Jolie telah dinobatkan aktres terkaya di dunia! Menurut Forbes, Angelina Jolie sudah 3 tahun tidak berlakon tetapi mempunyai pendapatan luar dan pasif yang lumayan membuatkan Angelina diiktiraf paling kaya di muka bumi menurut tahun 2013.

Angelina Jolie Seksi Hot Artis Hollywood

Angelina Jolie Aktres Terkaya Di Dunia

Selain prestasi dalam bidang lakonan dan aktiviti kebajikan yang memberangsangkan, (Gambar) Angelina Jolie mendapat gelaran baharu apabila diiktiraf oleh majalah Forbes sebagai aktres terkaya di dunia.

Majalah tersebut menaksir nilai kekayaan Angelina Jolie seksi hot mencapai USD$33 juta (RM107 juta). Kiraan itu dibuat berdasarkan hitungan hasil pendapatannya dari Jun 2012 hingga Jun 2013.

Angelina Jolie Aktres Terkaya Di Dunia

Angelina Jolie Seksi Hot Artis Hollywood

Walaupun Angelina sudah lama tidak membintangi filem sejak The Tourist pada tahun 2010, wanita itu masih lagi mempunyai saluran pendapatan lain.

Selepas Angelina Jolie, Jennifer Lawrence pula menduduki tempat kedua selepas dia sukses membintangi filem The Hunger Games.

Angelina Jolie Artis Wanita Terkaya Di Dunia

Carta Artis Wanita Terkaya Di Dunia

Tangga tempat ketiga aktres terkaya pula diduduki Kristen Stewat yang meraih keuntungan besar menerusi filem Snow White And The Huntsman.

Jennifer Anniston dan Emma Stone pula masing-masing menduduki tempat keempat dan kelima. - Mstar.

BIODATA ANGELINA JOLIE PROFILE ARTIS HOLLYWOODVIDEO ANGELINA JOLIE MAHU ROGOL PERKOSA DIHENTIKAN SEGERA DI NEGARA PERANG

+Mohd Rohaizad berharap +Angelina Jolie menderma sedikit duit kepada penulis. Tak banyak, USD1 juta pun jadilah.  Duit banyak-banyak buat apa simpan kan Angelina Jolie? Macam Angelina Jolie faham apa aku taip ni, sila guna google translate ya Angelina. Dengan ini blog mohdrohaizad.com dengan bantuan Forbes mengesahkan artis wanita terkaya di muka bumi ini ialah Angelina Jolie. Tahniah! #AngelinaJolie