DIANA DANIELLE SELUDUP ANAK BALIK MALAYSIA

Terkini Kontroversi Pendaftaran Anak Diana Danielle Yang Mungkin Diseludup Balik Malaysia!

Blog hiburan Mohdrohaizad.com dimaklumkan mengenai artis seksi hot jelita Diana Danielle, Farid Kamil sanggup seludup anaknya dalam bag, balik pulang ke Malaysia jika passport express tidak diluluskan oleh kerajaan Australia! Kita sedia maklum Farid Kamil mempunyai pergaduhan dengan mentua keluarga Diana Danielle yang tidak merestui hubungan cinta mereka berdua dahulu sehingga Farid bergaduh sakan dan menganggap ibu mertuanya seperti musuh dan kurang ajar! Akhirnya pendaftaran anak Farid Kamil dan Diana Danielle akan didaftarkan nama kelahiran di Malaysia setelah menghadapi pelbagai halangan di Australia. Apabila cinta dan nikah tidak direstui, kesannya akan jadi begini?

Diana Danielle Seludup Anak Balik Malaysia
Diana Danielle Mungkin Seludup / Smuggle Anak Balik Malaysia
Isu Pendaftaran Anak Farid Kamil, Diana Danielle Di Australia

Sebelum ini pelakon dan pengarah terkenal, Farid Kamil pernah ibaratkan mentuanya seperti filem P. Ramlee 'Ibu Mertuaku' ini memaklumkan bahawa putera sulungnya yang dilahirkan pada 2 Julai lalu masih belum diberikan nama, ini kerana dia ingin mendaftarkan nama bayinya itu di Malaysia.

Susulan daripada kenyataan tersebut, terdapat segelintir peminat yang bertanya bagaimanakah pasangan ini akan membawa pulang bayi tersebut sedangkan namanya belum didaftarkan dan sekaligus tiada passport untuk dibawa pulang ke Malaysia. Kata Diana Danielle melalui akaun twitternya.

Twitter Diana Danielle Cadang Seludup Anak Balik Malaysia
Twitter Diana Danielle Cadang Seludup Anak Balik Malaysia
Gambar Foto Terbaru Anak Diana Danielle
Gambar Foto Terbaru Anak Diana Danielle
Diana Danielle Guna Passport Ekspress Atau Seludup Anak Balik

Bagi menjawab pertanyaan tersebut, Diana Danielle menjelaskan bahawa anaknya boleh menggunakan passport ekspres dan tiada masalah untuk dia mendaftarkan nama anaknya itu di Malaysia kelak.

Diana Danielle Guna Passport Express Balik Anak Balik Malaysia
Diana Danielle Guna Passport Express Balik Anak Balik Malaysia
Nama Anak Farid Kamil, Diana Danielle

Untuk makluman, Diana Danielle akan membawa pulang anak cahaya mata putera sulungnya itu ke Malaysia pada Hari Raya Aidilfitri nanti dan buat masa ini dia dan Farid Kamil telah menyediakan beberapa nama yang sesuai buat bayi comel tersebut. - Oh!Bulan.

BIODATA DIANA DANIELLE SEKSI HOT ARTIS MALAYSIA


Diana Danielle Instagram Keek Blog Youtube Channel


VIDEO DIANA DANIELLE CERITA PERKENALAN PERTAMA ANTARA FARID KAMIL

+Mohd Rohaizad berharap Diana Danielle dan Farid Kamil membawa pulanga anak mereka dengan selamat. Tidak pasti mengapa anak pasangan artis terkenal ini tidak dapat mendaftar kelahiran anak mereka disana. Farid Kamil menggatakan pendafataran orang luar negara mengambil masa yang lama disana. Mungkin sebab tuhan nak tunjuk, anak mereka sepatutnya dilahirkan di Malaysia sahaja, tidak perlu susah dan membazirkan wang di luar negara. Dengar gosip hangat Farid Kamil hantar Diana Danielle jauh ke Australia sebab untuk menjauhkan ibu mertuanya daripada Diana Danielle dan bakal cucunya. Akhirnya, Diana akan membawa babynya kembali ke Malaysia dan daftar sahaja nama kelahiran di sini. Jika passport tidak lulus, mungkin akan seludup bawa balik? Begitulah pasangan artis ini yang bergaduh dengan keluarga dan tidak mendapat restu keluarga bila berkahwin. Kesian Diana Danielle tidak pasal-pasal digelar anak derhaka disebabkan pergaduhan keluarga mereka. #DianaDanielle #FaridKamil #AnakDerhaka #GosipArtis