EMMA MAEMBONG JEMPUT ZIZAN KE RUMAH

Terkini Artis Jelita Emma Maembong Jemput Zizan Razak Ke Rumah Beraya!

Blog hiburan Mohdrohaizad.com dikhabarkan artis seksi hot jelita Emma Maembong menjemput Zizan Razak ke rumah untuk beraya bersama keluarga! Hah, apa lagi yang Zizan Razak tunggu? Pucuk dicita ulam mendatang, Zizan Razak boleh hantar rombongan merisik sekaligus, jimat kos. Siapakah gadis yang dicintai Zizan Raja Lawak sampai gadis tersebut tidak tahu Zizan menyintai dia dalam diam? Adakah Zizan Razak mencintai Emma Maembong atau gadis yang lain?

Emma Maembong Seksi Hot Artis Malaysia
Emma Maembong Jemput Zizan Razak Datang Ke Rumah
Adik Beradik Artis, Keluarga Maembong

Hmm.... Cantiknya aktres tiga beradik popular ni daripada 11 adik-beradik. Cha Cha Ma’embong (anak bongsu), Emma (anak kesembilan) dan Yaya (anak kedua). 

Bapa mereka ialah pelukis terkenal, Ismail Embong yang menggunakan nama komersialnya, Ma’embong iaitu singkatan daripada panggilan orang Terengganu kepada namanya, Mael Embong. 

Ibu mereka keturunan Inggeris bernama Yatimah Zainab Abdullah tetapi bercerai dengan bapa mereka sejak 10 tahun lalu. 

Menurut Emma, pada Aidilfitri pertama dan kedua nanti, mereka adik-beradik akan beraya dengan ibu dan bapa di rumah berasingan di Kuala Lumpur. 

Emma Maembong Sokong Hisap Dadah Ganja
Gambar Kontroversi Emma Maembong Sokong Hisap Dadah Ganja
Emma Maembong Sekeluarga Beraya Di Terengganu

Pada raya ketiga baru mereka balik kampung ke rumah ibu saudara di Kampung Ladang Tok Pelam, Kuala Terengganu. 

Ohh... Pelawak top, Zizan Razak yang sering dikaitkan dengan Emma pun orang Terengganu. 

Kami pun tanyalah Emma: Zizan datang beraya ke nanti di kampung Emma?

“Kalau dia (Zizan) rasa dia free, datanglah... Kami kan kawan baik,” jawab Emma atau nama sebenarnya (Gambar) Fatimah Rohani Ismail. Emma adalah artis yang diuruskan oleh syarikat Zizan. 

Emma Maembong Seksi Hot Artis Mantap
Gosip Emma Maembong Tak Sekolah Tak Ambil SPM
Cha Cha Maembong Putus Cinta

Cha Cha bahagia Menurut Emma lagi, dua tahun lalu, dia pernah pergi beraya ke rumah terbuka Zizan di kampungnya. 

Sementara itu, Cha Cha atau nama sebenarnya (Gambar) Siti Aishah Ismail kembali bahagia selepas putus cinta beberapa bulan lalu.  Cha Cha akan muncul dalam telemovie raya, Bongkah Bauhulu Angkasaraya di Astro. 

Keluarga Maembong Adik Beradik Emma Cha Cha Yaya
Gambar Keluarga Maembong Adik Beradik Emma Cha Cha Yaya
Yaya Maembong Berlakon Filem Rajawali Aku Abang Long

Yaya atau nama sebenarnya (Gambar) Rabbiati Adawiyyah Ismail pula baru minggu lalu habis penggambaran filem, Rajawali Aku Abang Long arahan S Amin Sahab dan skrip Mamat Khalid terbitan Muradi Gaya Productions. Yaya kini sudah dua tahun bercinta dengan seorang artis popular. Biarlah kami rahsiakan namanya dulu. -BHarian.

Keluarga Maembong Emma Yaya ChaCha
Keluarga Maembong Emma Yaya Cha Cha Popular Kerana Gosip Kontroversi
Mereka cantik, berwajah pan-asian dan mereka adalah sebahagian daripada 11 anak-anak kepada pelukis negara, Ismail Embong. Tidak dinafikan ketika ini, nama Emma Maembong paling dikenali bukan sahaja kerana bakat tetapi juga cerita cintanya dengan Zizan Razak.

Kini adiknya, Cha Cha mengikut jejak langkah namun kakaknya, Yaya sebenarnya terlebih dahulu menyertai dunia seni namun lebih banyak terlibat dalam bidang teater dan kerja-kerja di belakang tabir.

BIODATA EMMA MAEMBONG PROFILE ARTIS SEKSI HOT MALAYSIA
VIDEO CHA CHA MAEMBONG GEDIK NAIK ANGIN?

+Mohd Rohaizad pun teringin juga hendak berhari raya di rumah Zizan Razak, tapi apakan daya jalan jem la pulak. Lagi pun Zizan Razak akan beraya di rumah Emma Maembong kan tahun ini? Hah, apa lagi Zizan? Emma Maembong dan sekeluarga telah mengalu-alukan jemput anda datang ke rumah, bawa sekali rombongan merisik ya Zizan. Pilih gadis yang mana Zizan berkenan.. Siapakah gadis misteri yang berjaya menambat hati Zizan Razak sehingga dia jatuh cinta dalam diam? Bila Emma Maembong hendak buat gwiyomi?