FARID KAMIL HINA 'IBU MERTUAKU' P. RAMLEE

Terkini Kontroversi Farid Kamil Hina Ibu Mertuanya Di Twitter!

Blog hiburan Mohdrohaizad.com digemparkan sekali lagi oleh pelakon terkenal Farid Kamil yang menghina ibu mertuanya di dalam twitter! Adakah percintaan mereka tidak direstui? Adakah Norsiah Ramli memang segarang dalam cerita P. Ramlee filem 'Ibu Mertuaku' sampai layak kena kutuk sebegitu? Penulis mula membayangkan plot-plot filem yang boleh dikaitkan dengan percintaan, pernikahan, krisis rumahtangga dalam realiti Farid Kamil dan Diana Danielle. Tunggu mata Farid Kamil saja belum lagi dicucuk dengan garfu. Alahai.. Kassim.. sudah-sudahlah Farid Kamil, jangan gaduh dengan ibu mertua sendiri, malu..

Farid Kamil Hina Ibu Mertua Norsiah Ramli

Farid Kamil Luahkan Perasaan Tidak Puas Hati Di Twitter

Mengulas mengenai status yang ditulis oleh Farid Kamil melalui laman twitternya , ibu mentuanya iaitu (Gambar) Norsiah Ramli telah meluahkan isi hatinya ;"Biarlah dia (Farid) nak kata apa, saya senyum saja. Doakan yang baik-baik untuk mereka, itu saja yang saya mampu lakukan. Selepas saya baca di sebuah blog, baru saya tahu (kenyataan Farid). Biarlah dia (Farid) yang nak petik. Saya okay saja". - Kata ibu mertua Farid Kamil yang seolah-olah tidak mempunyai masalah dengan mereka.


Tudiaa.. Farid Kamil menggata kutuk ibu mertuanya seolah-olah macam dalam cerita P.Ramlee.. Oh Ibu Mertuaku.. Kesianlah kat Diana Danielle, tak pasal-pasal kena nama Anak Derhaka. Dengar kata Farid Kamil accident kerana hina ibu mertuanya?


VIDEO MAJLIS PERNIKAHAN FARID KAMIL DAN DIANA DANIELLE

+Mohd Rohaizad tidak pasti kenapa +Farid Kamil begitu marah dan seolah-olah seperti mak mertuanya ialah musuh! Farid Kamil sebelum ini telah melarang ibu mertuanya Norsiah Ramli untuk berjumpa anaknya Diana Danielle dan cucunya. Seolah-olah seperti ada perkara besar sehingga Farid Kamil tidak membenarkan ibu mertuanya datang ke rumah. Lebih teruk, Farid Kamil ibaratkan Norsiah Ramli seperti dalam filem 'Ibu Mertuaku' lakonan seniman agung P.Ramlee! Penulis cuba hendak bayangkan, memang ibu mertuanya segarang itu ke? Tapi kenapa ibu mentuanya itu boleh hadir dan sporting semasa majlis perkahwinan Farid dan Diana? Pelik sungguh kau Farid Kamil..