GAMBAR KILAFAIRY BUAT SALIB CROSS DI INSTAGRAM

Terkini Kontroversi KilaFairy Membuat Gambar Lambang Salib Cross Di Instagram!

Blog hiburan Mohdrohaizad.com dimaklumkan mengenai terkini kontroversi artis seksi hot jelita Kilafairy terbaru telah membuat gambar lambang salib cross ala kristian di Instagram! Begitulah yang dikatakan oleh para peminat Kilafairy yang fanatik dan sentiasa mengikuti perkembangannya di Instagram. Sebelum itu Kilafairy sudah heboh dengan video seksinya yang dianggap lucah kerana berseluar dalam dan berbaju besar untuk promosi jenama pakaian. Sampai ke hari ini, belum ada penjelasan dan Kilafairy mengambil langkah berdiam diri agar perkara tersebut berlalu begitu sahaja ditelan masa. Diharap Kilafairy yang dianggap Angelina Jolie Malaysia bersabar dan berhat-hati pada masa hadapan.

Terkini Kontroversi KilaFairy Membuat Gambar Lambang Salib
Terkini Kontroversi KilaFairy Membuat Gambar Lambang Salib
Terkini Kilafairy Berdiam Diri Mengenai Kontroversinya

"Saya bagi pihak (Gambar Foto) Kilafairy merasakan tidak perlu untuk menjawab perihal video atau gambar kerana mulut orang memang kita tidak boleh tutup. Buat baik pun orang kata, buat jahat pun orang mengata. Jadi baik Kila diamkan sahaja," ujar pengurus aktres dan penyanyi, Kilafairy.

Menurut pengurusnya yang dikenali sebagai Jepun, Kilafairy kini sedang sibuk menjalani telefilem dengan sebuah penggambaran dan enggan melayan segala kritikan berhubung dirinya.

"Tak guna lagi untuk memberikan sebarang kenyataan kerana orang dah cakap macam-macam pasal Kila," katanya.

Video Kilafairy Hanya Berseluar Dalam dan Baju Besar
Video Kilafairy Hanya Berseluar Dalam dan Baju Besar
Video Kilafairy Hanya Berseluar Dalam dan Baju Besar

Kilafairy sebelum ini menerima cemuhan ramai, ekoran tindakan pelakon berbibir seksi itu berkongsi sebuah video di Instagram dengan cuma memakai baju besar hingga ke paras pangkal peha. Malah Kilafairy dianggap lucah oleh peminatnya.

Video itu difahamkan dimuat naik bertujuan untuk mempromosikan label pakaiannya yang diberi nama ‘We Are Rack’ dan ketika itu Kilafairy bersama beberapa orang yang lain sedang mengadakan sesi bergambar di studio.

Namun ia mendapat reaksi negatif daripada kebanyakan pengikut Kilafairy di laman sosial berkenaan kerana beranggapan pelakon itu tidak menghormati bulan puasa.

Gambar Kilafairy Membuat Lambang Salib Cross
Gambar Kilafairy Membuat Lambang Salib Cross
Gambar Kilafairy Membuat Lambang Salib Cross

Tidak berakhir di situ sahaja, terbaru Kilafairy sekali lagi dikritik oleh peminatnya gara-gara berkongsi sekeping foto dengan simbol berbentuk tambah (+).

Foto yang memaparkan wajah seorang wanita bersama seorang lelaki, di mana pelakon tersebut telah memotong gambar berkenaan sehingga menjadi simbol + dan diselitkan dengan caption berbunyi : 'better half.'

Bagaimanapun ada yang beranggapan gambar tersebut kelihatan seperti bentuk salib sehingga menimbulkan pertikaian di kalangan peminat dan pengikut Kilafairy di Instagram.

Sama seperti videonya, Kilafairy seksi hot turut berdiam diri dengan isu ini. - Sinarharian.

Gambar Kilafairy Seksi Hot Artis Mantap Meletop
Gambar Kilafairy Seksi Hot Artis Mantap Meletop
BIODATA KILAFAIRY PROFILE ARTIS SEKSI HOT MALAYSIAVIDEO KONTROVERSI KILAFAIRY DIANGGAP LUCAH OLEH PEMINAT

+Mohd Rohaizad berharap Kilafairy lebih berhati-hati semasa berkongsi gambar dan videonya yang boleh dianggap salah faham, Kilafairy memang mendapat perhatian terutamanya melibatkan kontroversi sensasinya. Selepas video Kilafairy yang hanya berselur dalam dan memakai baju besar, kini Kilafairy membuat gambar lambang ala salib kristian cross. Mungkin bagi Kilafairy tiada apa-apa, tetapi bagi peminat fanatik Kilafairy akan menganggap yang bukan-bukan. Bagaimana dengan percintaan Kilafairy dan Hardy Hartono?