HALIZA MISBUN KECEWA KUALITI PELAKON BARU

Terkini Kontroversi Haliza Misbun Kecewa Kualiti Pelakon Baru!

Blog hiburan Mohdrohaizad.com terbaru pada tahun 2013 dikhabarkan kenyataan artis seksi hot meletop Haliza Misbun yang tidak percaya kebolehan dan kecewa dengan kualiti ilmu pelakon baru! Kata-kata Haliza Misbun tersebut membuatkan ramai terfikir, mungkinkah disebab itu Haliza takut dan jarang mengeluarkan drama filem seperti suatu ketika dahulu? Telahan ramai disahkan oleh Haliza Misbun sendiri yang tidak mahu memperjudikan drama dan filem kepada pelakon baru yang hanya mengharapkan wajah tetapi tiada bakat lakonan yang boleh diasah atau digilap menjadi bintang pelapis seperti Umie Aida.

Haliza Misbun Gambar Seksi Berkemban
Gambar Haliza Misbun Seksi Hot Berkemban Filem Andartu Terlampau
Haliza Misbun Tidak Mahu Pelakon Baru

Pelakon (Gambar Foto) Haliza Misbun enggan menerbitkan filem atau drama kerana tidak mempercayai potensi pelakon-pelakon baharu yang boleh dijadikan teraju dalam karyanya.

Haliza Misbun, 40 tahun, berkata, dia kecewa dengan kualiti pelakon-pelakon baru ketika ini yang hanya bersandarkan kecantikan semata-mata tanpa memiliki kualiti sebagai seorang pelakon.

Haliza Misbun Seksi Hot Artis Janda Bujang
Haliza Misbun Tidak Percaya Kualiti Pelakon Baru
Haliza Misbun Kecewa Kualiti Pelakon Baru

"Saya kecewa melihat kualiti pelakon-pelakon baru sekarang yang tidak tahu etika sebagai pelakon.

"Pada saya pelakon-pelakon lama yang seangkatan dengan saya seperti aktres Umie Aida belum ada lagi pelapis.

"Disebabkan faktor itu juga saya tidak yakin untuk menerbitkan filem atau pun drama lagi," kata Haliza yang mempunyai adik perempuan yang jelita iaitu Amanda Misbun yang sudah berkahwin.

Haliza Misbun Tayang Dada Terkini
Haliza Misbun Terkini Tayang Dada Mantap Meletop
Pengarah Takut Ambil Haliza Misbun Berlakon

Sementara itu, ditanya tentang bidang lakonan, Haliza berkata, dia sudah lama tidak mendapat apa-apa tawaran drama mahupun filem.

"Mungkin pengarah takut untuk panggil saya berlakon sebab title saya sebagai penerbit filem.

"Jadi mungkin mereka fikir saya sudah tidak mahu lagi berlakon. Bagi saya terpulang kepada skrip dan watak juga, kalau bagus kenapa tidak," katanya yang pernah menerbitkan filem Andartu Terlampau pada 2009. - Mstar.

Haliza Misbun Dada Seksi Terkini
Biodata Haliza Misbun Wiki Profil
Haliza Misbun Sedia Berkahwin

Pelakon Haliza Misbun tidak pernah berasa sunyi dalam menjalani kehidupannya yang masih solo ketika usia sudah mencecah 40 tahun.

Haliza berkata, dia sentiasa teruja, bersemangat dan lebih matang berhadapan dengan segala hal kehidupan dan kerjayanya.

"Saya seronok dan sentiasa menikmati kehidupan solo dengan pelbagai aktiviti. Saya dikelilingi oleh kawan-kawan, keluarga dan anak-anak buah.

"Setakat ini belum timbul rasa sunyi dalam menjalani hidup sendirian ini," katanya kepada wartawan.

Haliza Misbun Tidak Cerewet Pilih Lelaki

Bagaimanapun, Haliza berkata dia tidak menolak jika ada lelaki yang ikhlas untuk berkahwin dengannya.

"Kalau ada lelaki yang betul-betul ikhlas, saya akan menerimanya. Saya dah bersedia untuk berkahwin.

"Kalau dulu memang saya agak memilih tapi sekarang saya tidak kisah sama ada orang tempatan atau luar negara,"katanya.

Haliza Misbun Sedia Berkahwin
Haliza Misbun Sedia Berkahwin, Tidak Cerewet Cari Calon Suami
Haliza Misbun, Ari Wibowo Bercinta

Haliza sebelum ini pernah digosipkan pernah mempunyai hubungan dengan lelaki dari luar negara termasuk pelakon Indonesia, Ari Wibowo.

Sementara itu, Haliza akan melancarkan novel pertamanya berjudul Cinta Rimau hasil penulisannya selama menyepi daripada dunia hiburan.

Selain itu, dia juga bakal menerbitkan sebuah program khas untuk wanita iaitu Citra Wanita di RTM.

"Masa saya menyepi daripada berlakon saya banyak mencurahkan karya saya melalui penulisan.


"Novel ni bukan tentang diri saya tapi ia sebuah novel fiksyen dan mistik", katanya. - Sumber Mstar.

Gosip Artis Haliza Misbun

Anda peminat artis selebriti Haliza Misbun? Haliza Misbun terkini 2013? Haliza Misbun gambar dada seksi? Haliza Misbun Facebook? Haliza Misbun dan Ahmad Idham? Haliza Misbun sudah berkahwin? Haliza Misbun tayang dada?

BIODATA HALIZA MISBUN PROFILE ARTIS FACEBOOK, TWITTER, INSTAGRAMVIDEO HALIZA MISBUN DALAM FILEM ANDARTU TERLAMPAU - BABAK LUCU

+Mohd Rohaizad telah lama tidak lihat Haliza Misbun, dulu rajin juga Haliza menerbitkan drama dan membuat filem kemudian lama menyepi. Tiba-tiba Haliza Misbun muncul dengan kenyataan dia tidak percaya dan kecewa dengan kualiti para pelakon baru yang dianggapnya hampeh walaupun berwajah cun cantik tertarik. Telah banyak filem yang menggunakan pelakon baru yang boleh dikatakan sangat kacak dan jelita tetapi jualan tiket pawagam sangat hancur. Contohnya filem Karipap-Karipap Cinta, Azura yang terbaru, jalan cerita sudah menarik tetapi disebabkan pemilihan pelakon yang tidak sesuai membuatkan filem tersebut dianggap gagal kerana penonton tidak berminat tengok.