PELAKON IQRAM DINZLY MENYESAL TIDAK BERKAHWIN AWAL

Terkini Pelakon Iqram Dinzly Menyesal Tidak Berkahwin Awal!

Blog Hiburan Mohdrohaizad.com terkini dimaklumkan artis sensasi kontroversi Iqram Dinzly mengaku kecewa dan menyesal tidak berkahwin awal semasa muda dahulu! Dah lama sangat bercinta dengan Fouziah Gous sampai terpaksa cari lelaki lain, bila Iqram Dinzly hendak serius dalam memberi komitmen sebagai suami? Terbaru gosip hangat lagi panas mengenai Iqram Dinzly mengaku gay dan sebab itu Fouziah Gous meninggalkannya? Betul ke? Dulu Fouziah Gous yang coverline Iqram Dinzly gay bersama kekasih luar tabii?

Iqram Dinzly Menyesal Tidak Kahwin Awal
Iqram Dinzly Menyesal Tidak Kahwin Awal
Iqram Dinzly Kesal Tidak Kahwin Muda

Pelakon (Gambar) Iqram Dinzly mula berasa kesal kerana tidak berkahwin pada usia muda selepas melihat rakan-rakan sebayanya bahagia di samping keluarga masing-masing.

Iqram atau nama sebenarnya (Foto) Muhammad Iqram Dinzly Muhammad Saipuddin, 32 tahun, berkata, dia kini sudah bersedia untuk berumah tangga kerana tidak mahu ketinggalan merasai hidup berkeluarga.

"Apabila melihat kemesraan kawan-kawan bersama pasangan dan anak-anak mereka, baru terdetik rasa penyesalan kerana saya tidak berkahwin awal tapi apa boleh buatkan?

"Saya sekarang juga sudah bersedia untuk berkahwin dan harap-harap dapat tamatkan zaman bujang dalam masa terdekat," jelas Iqram Dinzly yang pernah kecewa bila Fouziah Gous bertunang kepada wartawan.

Iqram Dinzly Cari Calon Isteri
Iqram Dinzly Cari Calon Isteri
Iqram Dinzly Tiada Calon Isteri

Iqram bagaimanapun memberitahu buat masa ini dia masih belum mempunyai calon untuk disunting sebagai isteri.

"Sementara belum ada calon saya mahu mempersiapkan diri sebagai seorang lelaki dan bakal suami yang sempurna sebelum melangkah ke alam perkahwinan," jelas Iqram Dinzly yang pernah bergaduh dengan Fasha Sandha.

Dalam pada itu, Iqram memberitahu dia akan menjalankan perniagaan menternak lembu di kampung halamannya di Ipoh, Perak dalam masa terdekat ini.

Dia dan keluarga mendapat idea untuk terlibat dalam bisnes itu selepas mendapati permintaan yang tinggi terhadap daging lembu daripada pembeli terutamanya pada musim perayaan.

Perniagaan Lembu Iqram Dinzly
Perniagaan Lembu Iqram Dinzly
Perniagaan Lembu Iqram Dinzly Persediaan Hari Tua

"Sebenarnya sudah lama saya merancang untuk membuka perniagaan tetapi ragu-ragu dengan jenis bisnes apa yang harus dipilih selain kurang pengalaman.

"Bagaimanapun saya melihat peluang besar dalam bidang ini ditambah sokongan daripada keluarga," kata Iqram Dinzly pernah merancang untuk berkahwin dengan Fouziah Gous.

Tambah Iqram, abangnya juga akan membantu menguruskan perniagaan itu nanti kerana mempunyai latar belakang dalam bidang perniagaan sebelum ini.

Dalam perkembangan sama, Iqram berkata, keputusannya untuk menceburi bidang perniagaan adalah sebagai persediaan untuk hari tua. - Sumber MStar.

Biodata Iqram Dinzly Seksi Hot Profile Artis Malaysia
Gambar Biodata Iqram Dinzly Seksi Hot Profile Artis Malaysia
BIODATA IQRAM DINZLY SEKSI HOT PROFILE ARTIS MALAYSIAVIDEO UCAPAN IQRAM DINZLY BUAT BEKAS KEKASIHNYA FOUZIAH GOUS

+Mohd Rohaizad berharap +Iqram Dinzly lebih serius dalam mencari jodoh bakal calon isterinya. Jangan dipermain-mainkan seperti artis cantik Fouziah Gous yang lama bercinta tetapi akhirnya memilih lelaki lain kerana terlalu lama menanti seperti tiada harapan untuk berkahwin. Jangan lembab sangat Iqram Dinzly, kalau nak kahwin, kenalah serius, jangan bercinta lama-lama, ada awek larat nak tunggu? Betul ke gosip Iqram Dinzly mengaku gay? Fouziah Gous tinggalkan Iqram Dinzly sebab gay? #IqramDinzly #FouziahGous #Gay #Jodoh