ISU PUTERA RAJA ROGOL, BUNUH GADIS ARAB

Terkini Kontroversi Skandal Putera Raja Arab Saudi Merogol, Membunuh Gadis!

Blog Mohdrohaizad.com digemparkan dengan kes skandal memalukan keluarga diraja Arab Saudi yang melibatkan putera raja yang belot khianat keluar daripada keluarga diraja Saud, malah putera raja tersebut kontroversi sensasi terbaru merogol dan membunuh seorang gadis Arab dengan kejam dan membuang mayat diatas jalan raya untuk menunjukkan kekuasaannya dan tiada siapa yang berani menahannya. Keluarga Saud cuba untuk menyembunyikan fakta kes ini tetapi dengan tekonologi masa kini dan internet yang pantas menyebarkan maklumat kepada pengetahuan dunia luar. Rahsia keluarga Saud juga berkemungkinan akan dibongkarkan, sebab itu putera Khalid masih bersikap bongkak angkuh mengugut keluarganya.

Putera Raja Arab Saudi Rogol Bunuh Gadis
Putera Raja Arab Saudi Rogol Bunuh Gadis
Putera Raja Arab Saudi Rogol dan Bunuh Gadis

Polis di Jeddah, Arab Saudi telah mengesahkan berita bahawa seorang gadis telah dirogol dan dibunuh oleh seorang putera raja Arab Saudi.

Skandal itu merupakan satu lagi dalam satu rangkaian skandal moral dan etika pada raja-raja rasuah Saudi yang korup dan jenayah mereka terhadap rakyat Saudi.

Cerita ini bermula apabila saksi di Samer, pinggir bandar Jeddah, melihat perempuan digugurkan daripada kereta JMC. Rakyat yang menyaksikan peristiwa itu segera membaluti gadis dengan selimut dan menghubungi polis.

Selepas polis tiba, siasatan awal menunjukkan bahawa gadis itu telah meninggal dunia. Nombor plat JMC dimasukkan ke dalam sistem pengawasan kereta polis trafik dan ia menunjukkan bahawa ia dipunyai oleh seorang putera Saudi.

Putera Raja Khianat Belot Kerajaan Arab Saudi
Putera Raja Khianat Belot Kerajaan Arab Saudi
Bukti Putera Khalid Terlibat Skandal Memalukan Kerabat Diraja Arab Saudi

Kemudian, siasatan menyeluruh telah dilancarkan, dengan keputusan awal bahawa putera itu tidak lain tak bukan ialah (Foto) Khalid bin Sa'ad bin Abdul Aziz al-Saud, yang, bertemu dengan gadis itu pada malam Rabu di pusat membeli-belah Al-Tuhayat . Gadis itu mencabar putera raja berkenaan.

Gadis itu diculik oleh sekutu itu putera dan dipindahkan ke tempat yang tidak diketahui di mana beliau telah diserang secara seksual. Apabila dia cuba melarikan diri, dia dibunuh dan mayatnya dicampak di tepi jalan.

Tetapi media dikawal kerajaan tidak melaporkan apa-apa kejadian. Kalaulah tidak kerana media antarabangsa dan internet, kebanyakan cerita-cerita ini tidak akan diketahui umum.

Putera Khalid Bin Farhan Al-Saud belot dari keluarga kerajaan Saudi

Sumber Al-Alam melaporkan bahwa Putera Khalid Bin Farhan Al-Saud telah mengumumkan pembelotannya dari keluarga kerajaan Saudi melalui sebuah pernyataan, menyerukan putera-putera lainnya untuk menghentikan kebisuan mereka dan mengungkapkan kebenaran demi Allah.

Dalam pernyataannya pada Sabtu (27/7/2013) tersebut, puteran Saudi itu mengungkapkan “penderitaan”nya di bawah pemerintahan rejim Al Saud dengan menggambarkan mereka sebagai pengalaman pahit seperti diungkapkan oleh penulis twitter Saudi Mujtahid dan aktivis Saudi Saad al-Faqih, yang ketika ini menetap di London.

Dia bersyukur kepada Allah yang membantunya memahami kebenaran tentang rejim Saudi melalui “pengalaman peribadi langsung yang mengerikan” sehingga dia dapat merasakan penderitaan rakyat seluruh negeri.

Putera Raja Belot Kerajaan Monarki Arab Saudi

“Dengan bangga, saya mengumumkan pembelotan saya dari keluarga Al Saudi di Arab Saudi,” dia menulis pernyataannya.

“Rejim ini di Arab Saudi tidak berpijak dengan aturan Allah atau bahkan aturan yang ditetapkan (negara) dan kebijakan-kebijakan, keputusan-keputusan, dan tindakan-tindakannya benar-benar didasarkan pada kehendak peribadi pemimpinnya.”

“Semua yang dikatakan di Arab Saudi tentang menghormati hukum dan aturan agama adalah palsu sehingga mereka kerap berbohong dan berpura-pura bahawa rejim mematuhi aturan Islam.”

Dia mengkritik keluarga kerajaan kerana mempertimbangkan negara sebagai milik mereka sendiri sambil membungkam semua suara dari dalam dan luar pemerintah yang menyerukan perubahan dan reformasi.

Dia menyeru kepada semua orang yang prihatin dengan masa depan negara itu untuk bergabung dengannya dan aliran reformasi dan memecah kebisuan mereka terhadap kejahatan Al Saud. - Sumber Jafrianews.

BIODATA KERABAT DIRAJA ARAB SAUDI PROFILEVIDEO PUTERA RAJA ARAB SAUDI BELOT KHIANAT TERHADAP KERAJAAN

+Mohd Rohaizad terkejut dengan pernyataan Putera Raja Arab Saudi yang telah khianat dan belot terhadap kerajaan monarki datuk moyangnya sendiri. Malah tidak takut dihukum diatas kes kejadian merogol dan membunuh gadis dengan kejam dan sadis dimana mayat dibuang diatas jalan raya dalam keadaan bogel. Memang jenayah tidak kenal jenis manusia, kekejaman mereka berada dimana-mana, yang menjadi mangsa tetap wanita atau perempuan lemah dan mudah dianiaya. #ArabSaudi #HouseOfSaud