ISU SELUAR DALAM, SHARIFAH SAKINAH DIKUTUK PEMINAT

Terkini Kontroversi Isu Seluar Dalam, Sharifah Sakinah Dikutuk Peminat Ahli Syurga!

Blog Hiburan Mohdrohaizad.com digemparkan dengan kontroversi sensasi, gosip artis seksi hot Sharifah Sakinah mengenai isu seluar dalam dan peminat digelar ahli syurga kerana dikutuk teruk di laman sosial! Video Keek terbaru Sakinah dengan mengeluarkan seluar dalamnya yang entah siapa punya digunakan untuk memerli para peminat yang kritiknya di laman sosial Keeknya. Apa motif Sakinah? Sudah tentu untuk menaikkan rating nama Sakinah, dengan kata lain cepat popular walapun sebelum ini telah dimarah teruk oleh kakaknya Sharifah Shahirah! Memang ramai peminat cakap Sakinah cukup gila publisiti murahan demi mengejar populariti dalam dunia hiburan kerana Sakinah sendiri dikatakan tidak berbakat seperti Shahirah.

Sharifah Sakinah Gila Publisiti Murahan
Gambar Sharifah Sakinah Gila Publisiti Murahan
Sharifah Sakinah Isu Seluar Dalam

Selepas bikin kontroversi demi kontroversi menerusi video Keek, (Foto) Syarifah Sakinah sekali lagi membiarkan dirinya menjadi kritikan peminat.

Biarpun terkenal dengan sikapnya yang 'gila-gila', ramai yang menganggap tindakan adik kepada pengacara terkenal, Sharifah Shahira itu agak keterlaluan.

Sharifah Sakinah Isu Seluar Dalam
Sharifah Sakinah Isu Seluar Dalam
Terima Kasih Ahli Syurga - Sharifah Sakinah

Selepas menjadikan isu 'seluar dalam' Zizan Razak dan Micheal Ang sebagai bahan lawak untuk video Keek terbarunya, Sakinah kini tampil dengan video berjudul, Terima Kasih Kerana Menasihat Ya Ahli Syurga, sebagai reaksi terhadap segala teguran yang ditujukan kepada dirinya.

Menerusi rakaman berdurasi 36 saat itu, Sakinah menjelaskan video itu hanya sekadar gurauan sambil beberapa kali menggelar mereka yang memberi komen terhadap videonya itu sebagai 'ahli syurga'. - Sumber SinarHarian.

Sharifah Sakinah Seksi Hot Artis Malaysia
Sharifah Sakinah Seksi Hot Artis Malaysia
BIODATA SHARIFAH SAKINAH SEKSI HOT PROFILE ARTIS MALAYSIA


Sharifah Sakinah Wiki Profil Blog Instagram


VIDEO SHARIFAH SAKINAH ISU SELUAR DALAM AHLI SYURGA

+Mohd Rohaizad terkejut juga apabila Sharifah Sakinah dengan tiba-tiba mengeluarkan seluar dalam yang besar untuk memerli para peminatnya terutamanya yang kutuk, bash dengan kejam. Mana Sakinah tidak mengamuk sampai mengelarkan peminat sebagai ahli syurga. Nasib Sakinah tak gelar ahli neraka. Walaubagaimanapun, anda sudah mengenali Sakinah bukan? Sakinah memang cukup popular dengan video-video kontroversinya yang ala gila publisiti murahan, mungkin Sharifah Shahira boleh menasihati adiknya lagi sekali. #SharifahSakinah @shsakinah