KIM JONES, JERICHO ROSALES BERTUNANG, ARTIS FILIPINA

Terkini Artis Filipina Jericho Rosales Melamar Kekasihnya Kim Jones Untuk Bertunang!

Blog Hiburan Mohdrohaizad.com diberitakan tentang artis hot Filipina Jericho Rosales dan Kim Jones sudah bertunang secara rasmi semasa hari kelahirannya! Setelah lama pasangan artis selebriti ini bercinta, akhirnya Jericho mengambil keputusan untuk melamar Kim Jones bertunang dan seterusnya merancang untuk majlis perkahwinan mereka dengan lebih serius untuk mendirikan rumahtangga. Bagi peminat drama Filipina di Malaysia tentu mengenali hero mereka Jericho Rosales yang hensem dan kacak kan?

Kim Jones Seksi Hot Artis Filipina
Kim Jones Seksi Hot Artis Filipina
Jericho Rosales Lamar Kim Jones Untuk Berkahwin

Setelah beberapa tahun bercinta, kami mendapat tahu aktor kacak Filipina, (Gambar Foto) Jericho Rosales sudah pun melamar kekasihnya yang juga model dan hos terkenal, (Gambar Foto) Kim Jones pada Ahad lalu. Namun dia melamar hanya sebagai tanda sudah bertunang.

Wah bertuah sungguh badan Kim Jones kan? Kerana kami melihat gambar-gambar yang dimuat naik ke laman Instagram , menunjukan dia teruja apabila wanita itu bersetuju menerimanya atau berkata Yes!

Kim Jones dan Jericho Rosales Bertunang
Gambar Foto Kim Jones dan Jericho Rosales Bertunang
Kim Jones Dilamar Semasa Hari Kelahiran/ Birthday

Kami juga mendapat tahu, Jericho sengaja mengambil kesempatan di hari lahir kekasihnya Kim Jones itu untuk melamar dengan sebentuk cincin berlian.

Berikut merupakan caption Jericho yang dimuat naik serentak dengan gambar tunangnya yang memakai cincin pemberiannya:

"I love you, Miss Jones. You are the love of my life. Thank you for saying YES (to forever) to me. Happy birthday! God is amazing! Yeeeeeehaaa! We are #engaged !!!"

Kim Jones Kekasih Jericho Rosales
Gambar Foto Kim Jones Kekasih Jericho Rosales
Jericho Rosales Gembira Lamaran Diterima Kekasihnya Kim Jones

Amboi, gembira betul, Jericho baru sudah bertunang. Nampaknya hancurlah hati wanita-wanita yang menggilai aktor kacak ini selepas mendapat tahu dia sudah bertunang. Hahaha tak mengapalah, kumbang bukan seekor. Chewaah! - Portal Murai.

BIODATA KIM JONES SEKSI HOT KEKASIH JERICHO ROSALES PROFILE ARTIS FILIPINA@KimCamJones Wiki Profil Blog Instagram Keek Youtube Channel


VIDEO JERICHO ROSALES MELAMAR KEKASIHNYA KIM JONES

+Mohd Rohaizad  tengok pasangan Kim Jones dan Jericho Rosales begitu sepadan sama cantik dan kacak. Bagi para peminat di Malaysia pasti terkejut dengan berita ini apabila hero kesayangan drama Filipina mereka sudah bertunang dan mungkin akan berkahwin dalam masa terdekat memandangkan artis selebriti ini sudah lama bercinta dan mengenali antara satu sama lain. #KimCamJones #JerichoRosales #Proposal #Filipino