NEDIM NAZRI AZIZ PEGAWAI KHAS KEMENTERIAN PELANCONGAN

Terkini Kekasih Nora Danish, Nedim Nazri Aziz Dilantik Menjadi Pegawai Khas Kementerian Pelancongan dan Kebudayaan Malaysia, Tahniah!

Blog hiburan Mohdrohaizad.com dikhabarkan kontroversi sensasi anak kepada menteri pelancongan dan kebudayaan iaitu Nedim telah dilantik menjadi pegawai khas di kementerian tersebut! Wah, tahniah diucapkan kepada kekasih merangkap bakal calon suami kepada pelakon seksi hot janda meletop Nora Danish! Heboh mempertikaikan kenapa Nedim Nazri Aziz dilantik menjadi pegawai khas dibawah bapanya? Malah ada yang mempersoalkan kelayakan Nedim Nazri menjadi pegawai dalam kerajaan dengan perbuatan dan perilakunya yang dikatakan ala samseng dan gengster. Cuma penulis boleh kata, orang dah ada kabel besar, lagi mahu tanya ka kenapa dilantik sedemikian?

Nedim Nazri Aziz dan Nora Danish Bakal Bernikah
Nedim Nazri Aziz dan Nora Danish Bakal Bernikah
Nedim Anak Nazri Aziz, Menteri Pelancongan Kebudayaan Malaysia

Kekasih artis popular Nora Danish dan Nadem Nazri Aziz begitu mesra dan rapat bersama. Dengar gosip hangat menggatakan pasangan panas bercinta ini telah mendapat lampu hijau / green light oleh kedua-dua keluarga. Adakah Nora Danish dan Nadem serius bercinta ya? Mungkin perancangan untuk berkahwin akan diadakan antara Nora Danish dan Nedim Nazri?

Nedim Nazri Aziz Pegawai Khas Bapanya
Nedim Nazri Aziz Pegawai Khas Bapanya Di Kementerian
Nedim Nazri Aziz Pegawai Khas Kementerian Pelancongan dan Kebudayaan Malaysia

Gambar senarai pegawai dalam kementerian pelancongan dan kebudayaan Malaysia yang terkini melalui portal ministy of tourism and culture. Nama Nedim bin Nazri Aziz di-highlight untuk memaparkan pelantikan anak kesayangan menteri pelancongan Nazri bin Aziz.

Nedim Nazri Bercerai Bersama Bekas Isteri
Gambar Nedim Nazri Bercerai Bersama Bekas Isteri Bee Khan
Gosip Hangat: Nedim Nazri Bercerai Dengan Bee Khan

Gosip panas juga dikatakan Nedim Nazri dan isterinya Bee Khan yang terkini sudah bercerai. Betul ke Nedim Nazri sudah bercerai? Gambar Foto diatas merupakan Nadeem Nazri bersama isterinya memang cun dan hot tetapi telah bercerai? Memang menjadi banyak pertanyaan, apa masalah hubungan rumahtangga mereka? Adakah Nora Danish menjadi punca orang ketiga dan berminat untuk menjadi keluarga anak menteri pelancongan dan kebudayaan Malaysia? Sebelum ini Nora Danish bergaduh perang sakan dengan Fasha Sandha kerana berebutkan anak menteri iaitu Jejai. Adakah memang taste selera Nora Danish untuk memikat anak VVIP menteri Malaysia? - Sumber Facebook.

Nedim Anak Nazri Aziz Dilantik Pegawai Khas Demi Generasi Y
Nedim Anak Nazri Aziz Dilantik Pegawai Khas Demi Generasi Y
Kenyataan Nazri Aziz Mengenai Perlantikan Anaknya Nedim Sebagai Pegawai Kerajaan

Menteri pelancongan Nazri Aziz akui melantik anaknya serta menggajikan dengan menggunakan duit poketnya sendiri sebagai pegawai khas Kementerian Pelancongan hanya semata-mata kerana untuk menarik dan menyelamatkan generasi Y di malaysia.

Nazri Aziz mengakui perlantikan anaknya merupakan sesuatu yang mengembirakannya, tiada sesiapa yang boleh mempersoalkan hak mutlaknya untuk melantik pegawai khas sendiri. Malah perlantikan Nedim tidak dibayar oleh kerajaan satu sen pun, sekadar untuk membantu beliau dalam kementerian pelancongan.

Kerajaan Tidak Bayar Gaji Anak Lelaki Saya (Nedim)

16 Ogos 2013 - Menteri Pelancongan dan Kebudayaan (Foto) Datuk Seri Mohamed Nazri Abdul Aziz berkata anak lelakinya, Muhammad Nedim, bertugas dengan beliau untuk berkhidmat kepada golongan muda di kawasan Parlimen Padang Rengas di Perak.

Beliau juga berkata anaknya tidak dibayar gaji oleh kerajaan meskipun disenarai sebagai pegawai khas di bawah kementerian berkenaan.

"Beliau (Foto: Muhammad Nedim) melakukan beberapa tugas khas untuk saya dan boleh juga digelar sebagai pegawai khas," katanya kepada pemberita selepas merasmikan the Red Carpet, muzium lilin interaktif pertama Malaysia di Seksyen 7 i-City di sini.

Mohamed Nazri berkata demikian ketika ditanya berkaitan status anaknya di bawah kementerian yang diterajui beliau.

Datuk Seri Mohamed Nazri Abdul Aziz
Datuk Seri Mohamed Nazri Abdul Aziz
Muhammad Nedim Anjur Program Belia

Muhammad Nedim diminta menganjurkan program bagi membolehkan Mohamed Nazri berinteraksi dengan golongan belia di kawasan Parlimen Padang Rengas kerana beliau tidak memiliki akaun Facebook dan Twitter.

"Anak saya bukan ahli politik dan beliau tidak terlibat dalam sebarang urusan di kementerian saya. Saya meminta beliau melakukan tugasan untuk saya di kawasan Parlimen saya," katanya.

Mohamed Nazri berkata beliau berupaya meraih 6,000 undi daripada pengundi muda yang pertama kali membuang undi dan memperoleh majoriti lebih besar pada pilihan raya umum lepas kerana mampu berinteraksi dengan golongan muda menerusi program yang dianjur anaknya itu.

Malah, katanya, Muhammad Nedim sudah bekerja dengan beliau sejak pilihan raya umum pada 2008. - Bernama.

BIODATA NEDIM NAZRI AZIZ PROFILE SELEBRITI MALAYSIA

Nedim Nazri Aziz Wiki Profil

Nedim Nazri Aziz Facebook Fan Page

Nedim Nazri Aziz Twitter

Nedim Nazri Aziz Blog Keek Instagram 


(ISU NEDIM) NAZRI AZIZ HAK MUTLAK UNTUK LANTIK SIAPA PEGAWAINYA


VIDEO NEDIM NAZRI AZIZ DALAM SKANDAL KONTROVERSI POLITIK MALAYSIA

+Mohd Rohaizad sekali mengucapkan tahniah buat kekasih +Nora Danish iaitu +Nedim Nazri Aziz kerana berjaya menjadi pegawai khas di kementerian pelancongan dan kebudayaan Malaysia dibawah pentadbiran ayahnya iaitu Nazri Aziz yang memang cukup terkenal dalam arena politik dan tidak takut dengan kawan lawannya kerana mempunyai power kuasa yang sangat berpengaruh. Bila agaknya Nora Danish dan Nedim Nazri akan berkahwin ya? Dengar kata Nora Danish dan Nedim bermadu asmara bersama-sama di siam Thailand, betul ke?