AIDA GADIS MELAYU GANTI FARAH SEBAGAI PENGACARA

Terkini Kontroversi Aida Gadis Melayu Ganti Farah Anuar Sebagai Pengacara Program TV!

Blog Hiburan Mohdrohaizad.com dikhabarkan kontroversi gosip hangat Aida Gadis Melayu ganti Farah Anuar sebagai pengacara program televisyen disebabkan kes skandal Farah mencuri duit dan baju barangan set penggambaran stesen tv! Gosip hangat begitu kencang, apabila Aida bekas juara Gadis Melayu musim 1 mengakui telah menerima tawaran yang dibuat sebagai pengacara untuk menggantikan Farah AF2 yang tidak dapat lagi menunjukkan mukanya kerana isu kontroversi yang melanda dirinya. Tahniah diucapkan kepada Aida Gadis Melayu yang dilantik menjadi pengacara baru program tv.

Aida Juara Gadis Melayu 1 Jadi Pengacara
Aida Juara Gadis Melayu 1 Jadi Pengacara
Aida Gadis Melayu Ganti Farah AF3 Yang Kontroversi Mencuri?

Selepas kelibat pengacara 'Nasi Lemak Kopi O', Farah Anuar tidak lagi bersiaran di dalam program tersebut, khabarnya tempat bekas bintang, Farah AF2 itu diisi oleh bekas juara program realiti 'Gadis Melayu' musim pertama, Aida. 

Ditanyakan hal tersebut, Aida yang dihubungi sebentar tadi memberitahu;

"Jujurnya saya tidak tahu menahu tentang gosip yang melanda. Malah bila saya dipanggil oleh pihak penerbitan untuk mengacarakan program tersebut saya terus terima tanpa memikirkan hal lain. Jadi, saya tidak berani nak komen sama ada saya menggantikan tempat orang itu atau tidak."

Farah Anuar dikaitkan dengan kes kontroversi mencuri duit dan baju barangan set penggambaran sebuah stesen televisyen yang terkenal.

Aida Gadis Melayu Dapat Tawaran Pengacara Ganti Farah Anuar
Aida Gadis Melayu Dapat Tawaran Pengacara Ganti Farah Anuar
Aida Gadis Melayu Mendapat Tawaran Gantikan Farah Anuar

Aida juga memberitahu, dia mendapat tawaran tersebut semasa bulan puasa yang lalu dan mula bersiaran pada minggu kedua bulan Ramadan. 

"Saya bersiaran sama ada hari Jumaat atau Sabtu. Memang tidak ada masalah untuk mengacara kerana sebelum ini saya pernah mengacara program yang sama. 

"Cuma, disebabkan terlalu lama berehat dari dunia pengacaraan, rasa sedikit gementar pada hari pertama bersiaran. Mujur ada Hani Hatim yang banyak memberi tunjuk ajar," kongsi Aida lagi. 

Selain kembali aktif mengacara, Aida juga sibuk menguruskan perniagaan tudungnya iaitu CitrAida. - MediaHiburan.

Keluarga Aida Gadis Melayu Bersama Suami dan Anak
Keluarga Aida Gadis Melayu Bersama Suami dan Anak
BIODATA AIDA GADIS MELAYU SEKSI HOT PROFILE ARTIS SELEBRITI MALAYSIA


Aida Gadis Melayu Keek Video

Aida Gadis Melayu Twitter Blog Wiki Profil


VIDEO AIDA GADIS MELAYU CANTIK MAKEUP PHOTOSHOOT

+Mohd Rohaizad tidak pasti sama ada tawaran yang diterima +Aida Gadis Melayu dibuat kerana Farah AF2 atau Farah Anuar memang bersalah dalam isu kontroversi sensasinya yang didakwa mencuri duit dan barangan dalam set penggambaran sebuah stesen televisyen. Mungkin sudah bukan rezeki Farah Anuar dalam bidang pengacaraan, dengan kata lain, gosip hangat mengenai kerjaya seni Farah Anuar mungkin berakhir kerana pihak atasan televisyen akan mengambil tindakan ke atasnya atau memberi peluang sekali lagi supaya tidak berulang? Bapa Farah Anuar turut menafikan anaknya seorang pencuri, namun terdapat khabar yang bukti kukuh sudah ada tetapi pihak yang bertanggungjawab masih menjaga muka dan malu Farah setakat ini. Kontroversi Farah oh Farah semakin panas..