RESTORAN ASHRAF SINCLAIR, NUANSA SUNDA, DI INDONESIA

Terkini Artis Malaysia Ashraf Sinclair Membuka Restoran Bernama 'Nuansa Sunda' Di Indonesia!

Blog hiburan Mohdrohaizad.com dimaklumkan artis yang berhijrah ke Indonesia iaitu Ashraf Sinclair membuka restoran bernama 'Nuansa Sunda'! Isterinya Bunga Cinta Lestari turut bekerjasama dan membantu idea suaminya dalam mengembangkan perniagaan bisnes makanan. Dengar melalui komen-komen pelanggan Nuansa Sunda dikatakan sangat berpuas hati kerana menyajikan makanan resepi Indonesia dan tukang masak dibawa khas dengan kepakaran masing-masing.

Restoran Ashraf Sinclair - Nuansa Sunda
Restoran Ashraf Sinclair - Nuansa Sunda
Ashraf Sinclair, Bunga Cinta Lestari Buka Restoran Nuansa Sunda

Pelakon kelahiran Malaysia, (Gambar Foto) Ashraf Sinclair dan isterinya, (Gambar Foto) Bunga Citra Lestari atau BCL telah membuka sebuah restoran makanan yang diberi nama Nuansa Sunda di Jakarta Selatan, Indonesia.

Menurut laporan wartawan Indonesia, minat yang sama pasangan suami isteri itu dalam bidang kulinari dan perniagaan telah memberikan mereka idea untuk memiliki sebuah restoran yang menghidangkan masakan popular di Indonesia.

Ashraf Sinclair, Bunga Cinta Lestari Buka Restoran Nuansa Sunda
Ashraf Sinclair, Bunga Cinta Lestari Buka Restoran Nuansa Sunda
Ashraf Bijak Perniagaan, BCL Suka Makan

"Saya dan suami memang suka makan dan dia pula sangat pakar dalam bab-bab perniagaan. Jadi kami gabungkan elemen tersebut dan menghasilkan Nuansa Sunda," kata Bunga Cinta Lestari yang pernah kontroversi minum arak dan sosial clubbing.

Dalam perkembangan sama, BCL berkata, memandangkan dia tidak begitu mahir dalam perniagaan, dia bertindak sebagai penyokong suaminya itu dan menguruskan jadualnya yang semakin padat.

"Ashraf lebih pakar urusan perniagaan dan sebagai isteri saya sentiasa berada di belakangnya untuk memberi sokongan," kata Ashraf yang mempunyai adik perempuan yang seksi hot Aishah Sinclair. - Mstar.

Biodata Ashraf Sinclair Pforile Artis Malaysia Indonesia
Keluarga Ashraf Sinclair Bersama Isteri dan Anak
BIODATA ASHRAF SINCLAIR PROFILE ARTIS MALAYSIA INDONESIA
VIDEO RESTORAN ASHRAF SINCLAIR DAN BUNGA CINTA LESTARI 'NUANSA SUNDA'

+Mohd Rohaizad mengucapkan syabas buat +Ashraf Sinclair dan +bunga cinta lestari yang berjaya membuka restoran bernama Nuansa Sunda. Penulis dan para peminat di Malaysia tidak lupa mendoakan semoga perniagaan bisnes makanan Ashraf dan BCL di Indonesia menjadi sukses dengan jayanya. Good luck Ashraf dan BCL! #NuansaSunda #AshrafSinclair #BungaCintaLestari