ROHANA JALIL SOKONG, GOSIP KILAFAIRY KONTROVERSI

Terkini Artis Rohana Jalil Sokong Anaknya Kilafairy Buat Gosip Kontroversi Untuk Popular?

Blog hiburan Mohdrohaizad.com dikhabarkan penyanyi terkenal Rohana Jalil menyokong anaknya Kilafairy dalam menghadapi gosip dan popular dengan kontroversi sensasi sebagai anak seni! Rohana Jalil yang sudah masak dengan dunia hiburan seni tidak gentar dan takut dengan kontroversi yang melanda anak kesayangannya itu. Malah sedia memberi sokongan apa jua tindakan Kilafairy dan memang ada peminat yang salah faham dan membuat isu kontroversi untuk diperbesar-besarkan. Sampai ada peminat yang menggatakan Kilafairy gila publisiti murahan dan ingin cepat popular meletop dengan gosip kontroversi sensasinya. Mak mana yang tidak sayangkan anaknya kan?

Rohana Jalil dan Anaknya Kilafairy
Rohana Jalil dan Anaknya Kilafairy
Rohana Jalil dan Anaknya Kilafairy Tidak Kisah

Penyanyi popular era 80-an, (Gambar Foto) Rohana Jalil menganggap kontroversi yang melanda anaknya iaitu (Gambar Foto) Kilafairy sejak akhir-akhir ini sebagai asam garam buat seorang anak seni.

Rohana berkata, sebagai seorang artis yang telah berkecimpung dalam dunia hiburan selama 30 tahun, dia tidak cepat melatah dengan pelbagai cerita mengenai anaknya tetapi tetap menasihati Kila agar bertenang dalam menghadapi sesebuah kontroversi. Contohnya video aksi lucah Kilafairy yang dikritik peminatnya.

"Sesuatu perkara yang diperkatakan orang adalah perkara biasa dalam bidang ini. Jika tiada gosip dan kontroversi bukanlah dunia artis namanya.

"Paling penting kena kena tenang dan jangan lari daripada tanggungjawab dan kena terima apa juga orang kata kerana tidak semua orang sukakan kita," jelas Rohana Jalil yang masih mantap.

Kilafairy Buat Kontroversi Gosip Untuk Popular
Kilafairy Buat Kontroversi Gosip Untuk Popular
Gosip Hangat Kilafairy dan Hardy Hartono Bercinta

Selain hubungan Kila dengan seorang pelakon Indonesia iaitu Hardy Hartono hebat diperkatakan, penyanyi dan pelakon itu turut dikecam kerana dikatakan tidak menghormati bulan Ramadan kerana memuat naik rakaman video di Instagram dengan memakai baju besar sehingga menampakkan pangkal paha.

Terbaharu Kila sekali lagi dikritik oleh peminatnya gara-gara berkongsi sekeping foto dengan simbol yang seolah-olah menyerupai tanda salib. Gambar Kilafairy membuat lambang salib.

Dalam pada itu, mengulas mengenai hubungan Kila dengan Hardy Hartono, Rohana berkata, dia tidak berhak untuk mencampuri urusan peribadi anaknya itu malah mereka tidak pernah berbincang mengenainya.

Rohana bagaimanapun memberitahu keakraban anaknya dengan pemuda itu buat masa ini hanya sekadar sahabat. Adakah Kilafairy dan Hard Hartono serius bercinta?

Rohana Jalil Seksi Hot Pakai Botox Ibu Kilafairy
Rohana Jalil Seksi Hot Pakai Botox Ibu Kilafairy
Rohana Jalil Harap Menantunya Orang Malaysia

"Saya tahu mereka berkawan tetapi bukannya bercinta. Pun begitu, walaupun saya ini ibunya tetapi saya tidak berhak untuk mencampuri urusan peribadinya. Biarlah dia sendiri yang tentukan," kata Rohana Jalil yakin Kilafairy seksi hot memilih calon suami yang sesuai dan terbaik buatnya.

Namun Rohana memberitahu, dia berharap bakal menantunya itu nanti biarlah terdiri daripada individu yang tinggal di dalam negara dan bukan dari negara jiran.

"Senang kalau seseorang itu tinggal dekat-dekat ni dan kalau ikutkan hati, saya nak saja Kila kahwin dengan anak jiran... senang," ujarnya. - Mstar.


VIDEO MUZIK LEGEND ROHANA JALIL LAGU 'RAYUANKU' MP3

+Mohd Rohaizad tidak pasti sama ada benar Kilafairy membuat gosip kontroversi semata-mata untuk menaikkan namanya supaya peminat ingatnya. Rohana Jalil emak Kilafairy menganggap itu merupakan kebiasaan bagi anak seni yang wajib ditempuhi jika mahu popular di dalam industri hiburan. Selepas ini Kilafairy akan timbul kontroversi apa pula ya? Betul ke ada yang kata Rohana Jalil seksi meletop pakai botox? Ramai yang terkejut tengok gambar terkini Rohana Jalil.