SALWA RAZAK TINGGALKAN KERJAYA POLIS DEMI SENI

Terkini Artis Berbakat Salwa Razak Tinggalkan Kerjaya Tetap Polis Demi Seni Nyanyian!

Blog Hiburan Mohdrohaizad.com lama tidak dengar khabar gosip artis berbakat, janda seksi hot iaitu Aurora Salwa atau terbaru namanya Salwa Razak sanggup meninggalkan kerjaya tetap polis demi mengejar cita-citanya dalam bidang seni nyanyian. Demi kerjaya seni tercinta, Salwa berharap bintangnya akan menyinar dalam dunia hiburan. Mampukah Salwa Razak mencapai kegemilangan dalam industri seni tanah air? Amat sukar untuk meramal kerana aura Salwa tidak begitu menyerlah setakat ini. Namun itu tidak mustahil jika kita memberi masa dan peluang kepada Salwa Razak untuk membuktikannya kepada para peminat kan?

Salwa Razak Seksi Hot Artis Malaysia
Gambar Salwa Razak Seksi Hot Artis Malaysia
Nama Baru Salwa Razak

Penjenamaan semula membawa aura baharu dalam hidup Salwa. Awalnya, dia mahu dikenali dengan nama (Foto) Aurora Salwa, tetapi kemudian akur untuk muncul dengan nama yang lebih senang disebut, (Gambar) Salwa Razak.

Penyanyi tinggi lampai ini muncul dengan dengan dua buah single berjudul Hidup Baru dan Takdir Dan Masa. Kedua-dua buah single itu ditulis oleh komposer, Kunci Demak. Menurut Salwa, single dengan tajuk Hidup Baru tersebut mempunyai sentuhan peribadi buat dirinya dan dia sendiri bertindak memilih Rudi atau Kunci Demak untuk menjalin kerjasama. Siapa sangka, Salwa Razak sebenarnya status janda meletop kan?

Salwa Razak Terkini Gosip Artis
Salwa Razak Mahu Menjadi Penyanyi Berjaya
Salwa Razak Harap Bintang Bersinar

Seperti lagu yang sedang didendang dan dipromosikan, Salwa mengharap tajuk tersebut memberi sinar dalam hidupnya. Dia kekal positif dan lebih terbuka dalam mengorak langkah sebagai penyanyi. Meninggalkan karier lamanya sebagai anggota polis, penyanyi ini nekad dan yakin dengan bakat yang ada dalam dirinya.

Kini Salwa bergerak di bawah bumbung label JJ Solution Sdn. Bhd., kepunyaan Junita Jaafar yang juga bertindak selaku pengurusnya. Bagaimana dengan gosip percintaan Salwa Razak dan Alloi Max 24:7? Sudah sepi tanpa kelibat mereka berdua.

"Selepas seronok beraya, saya akan kembali mempromosikan lagu-lagu saya dan membuat jelajah di stesen-stesen radio. Saya juga terlibat dengan sebuah drama yang bertajuk Misteri X," ujarnya yang sebelum ini terkenal dengan lagu bertajuk Ahmad. - Kosmo!

Biodata Salwa Razak Profile Artis Malaysia
Biodata Salwa Razak Profile Artis Malaysia
BIODATA SALWA RAZAK SEKSI HOT PROFILE ARTIS MALAYSIA
Salwa Razak Keek Video = Salwarazak8507

Salwa Razak Wiki Profil

Hubungi Salwa Razak / Contact Telefon: -  +60 19 267 2030 (Junita / Manager / Pengurus)

VIDEO MUZIK AURORA SALWA 'KAU TAK MENARIK LAGI'


VIDEO SALWA RAZAK AKSI LASAK DALAM AKTIVITI ROCK CLAIMBING

+Mohd Rohaizad berharap kerjaya seni yang diminati Salwa Razak akan bersinar, tetapi memerlukan banyak masa dan promosi yang meluas. Berbaloi ke Salwa Razak tinggalkan kerjaya tetapnya dalam bidang keselamatan iaitu polis? Sudah tentu, jika kena gaya dan Salwa betul-betul serius memang akan berjaya. Gosip kontroversi pun kena meletop kalau hendak cepat naik kan macam sesetangah artis yang tiap-tiap minggu keluar akhbar dan majalah. Semoga berjaya kami ucapkan kepada Salwa Razak. #SalwaRazak @Salwarazak8507