SITI NURHALIZA, TENGKU ZAWIYAH SUDAH BERBAIK SEMULA

Terkini Artis Popular Siti Nurhaliza dan Bekas Isteri Datuk K, Tengku Zawiyah Sudah Berbaik Semula!

Blog Hiburan Mohdrohaizad.com dikhabarkan hubungan artis terkenal Siti Nurhaliza dan bekas isteri Datuk K iaitu Tengku Zawiyah sudah berbaik semula tidak bergaduh bermusuh lagi! Sebelum ini gosip kontroversi timbul apabila hubungan Siti Nurhaliza dan Tengku Zawiyah tidak baik dan saling bergaduh bermusuh dek kerana berebut Datuk K! Dengan terpaparnya gambar mereka bersama, malah sudah saling maaf-bermaafan sempena Hari Raya Aidilfitri. Diharap dengan ini tutuplah sudah gosip panas yang melanda keluarga artis ini ya.

Gambar Siti Nurhaliza dan Tengku Zawiyah
Gambar Siti Nurhaliza dan Tengku Zawiyah
Siti Nurhaliza dan Bekas Isteri Datuk K, Tengku Zawiyah Sudah Berbaik

Penyanyi (Foto) Datuk Siti Nurhaliza mengakui beliau sudah lama berbaik dengan bekas isteri suaminya, (Foto) Datin Tengku Zawiyah Tengku Izham.

Sehubungan itu, katanya, kemunculan gambar beliau bersama Tengku Zawiyah dan anak tirinya, Asyraf di laman sosial Instagram tidak perlu disensasikan. 

“Gambar itu diambil Asyraf ketika Siti beraya di rumah abang Tengku Zawiyah di Kuala Lumpur, pada hari raya pertama. Suami Siti (Datuk Seri Khalid Mohd Jiwa) nak menziarah bekas emak mentuanya yang memang berkumpul di sana. Siti pun sudah beberapa kali bertemu dengannya (emak Tengku Zawiyah). 

“Hubungan kami memang baik dan mungkin disebabkan gambar itu baru saja tersiar menyebabkan ramai yang menyangkakan kami baru saja berbaik,” kata Siti Nurhaliza yang masih belajar jurusan muzik di UITM ketika dihubungi wartawan, semalam.

Siti Nurhaliza dan Suami Datuk K
Gambar Siti Nurhaliza dan Suaminya Datuk K
Pertemuan Siti Nurhaliza dan Tengku Zawaiyah Berjalan lancar

Mengulas pertemuan itu, Siti Nurhaliza berkata, semuanya berjalan dengan lancar dan mereka bersembang seperti biasa.

“Bersempena hari baik bulan baik ini, adalah lebih baik mengeratkan lagi tali silaturahim yang sedia ada,” kata Siti Nurhaliza yang dikatakan mandul sehingga kini tidak mempunyai cahaya mata bersama Datuk K. 

Sementara itu, Asyraf ketika diminta mengulas mengenai gambar itu, berkata beliau berharap dengan tersiarnya gambar itu, segala persepsi negatif terhadap hubungan Siti dan ibunya dapat dihapuskan.

Tengku Zawiyah dan Suaminya Datuk Rayyan Sudah Berbaik Dengan Siti Nurhaliza
Tengku Zawiyah dan Suaminya Datuk Rayyan Sudah Berbaik Dengan Siti Nurhaliza
Permusuhan Siti Nurhaliza dan Tengku Zawiyah Berakhir

“Saya teruja sebab itu gambar pertama mama dan Mak Iti. Sebenarnya saya sengaja letak gambar itu sebab kadang-kadang tengok masih ada lagi orang yang bersangka buruk terhadap hubungan keduanya padahal mereka aman damai saja,” katanya.

Gambar yang hangat diperkatakan itu menyaksikan Asyraf berdiri di tengah-tengah sambil diapit ibunya dan Siti dalam keadaan yang cukup mesra. - Sumber BHarian.

BIODATA SITI NURHALIZA SEKSI HOT PROFILE ARTIS MALAYSIA
Siti Nurhaliza Instagram

Siti Nurhaliza Keek Blog Youtube Channel


VIDEO SITI NURHALIZA GANGNAM STYLE


VIDEO PERSEMBAHAN SITI NURHALIZA DI MAJLIS PERKAHWINAN PERSANDINGAN ANAK DATUK K, DATUK HISHAMUDDIN

+Mohd Rohaizad mendoakan semoga hubungan silaturahim diantara +siti nurhaliza dan +Tengku Zawiyah baik semula tanpa sebarang prasangka buruk seperti yang digembar-gemburkan di blog dan media elektronik. Sebelum ini ramai yang gosip hangat mengenai hubungan mereka berdua yang dikatakan bergaduh kerana Datuk K, Siti Nurhaliza dituduh perampas dan perosak rumahtangga keluarga Datuk K. Dengan terbuktinya Tengku Zawiyah dan Siti Nurhaliza sudi bergambar bersama dan bermaafan antara mereka akan menamatkan kontroversi sensasi yang timbul sebelum ini. Betul ke Datuk K hendak berkahwin lagi iaitu poligami kerana Siti Nurhaliza tidak dapat melahirkan anak?