SUAMI JAGA SITI SALEHA, EZLYNN TIDAK CEMBURU BUTA

Terkini Gosip Suami Jaga Siti Saleha Dengan Baik, Ezlynn Tidak Cemburu Buta!

Blog hiburan Mohdrohaizad.com difahamkan, suami sensasi Ezlynn menjaga artis seksi hot meletop Siti Saleha dengan rapat dan baik sekali! Ada yang menggatakan Ezlynn seolah-olah seperti cemburu kerana suaminya banyak meluangkan masa demi Siti Saleha berbanding Ezlynn? Betul ke Adam si suami Ezlynn mempunyai sebarang hubungan istimewa dengan Siti Saleha? Setahu penulis, Adam merupakan pengurus utama kerjaya Siti Saleha, bukan calang-calang orang boleh urus artis top tau. Ada juga gosip timbul, jangan Ezlynn kena tinggal dek Siti Saleha sudah. Hehe.. memang liar sungguh gosip tersebut.

Siti Saleha Seksi Hot Artis Malaysia Mantap
Gambar Foto Siti Saleha Awek Cun Malaysia
Ezlynn Tidak Berasa Cemburu Tengok Suami Rapat Dengan Siti Saleha

Penyanyi dan pelakon (Gambar Foto) Ezlynn tidak berasa cemburu terhadap suami yang juga pengurusnya, (Gambar Foto) Adam Fahmi, 35 tahun, apabila lelaki tersebut menguruskan kerjaya lakonan aktres (Gambar Foto) Siti Saleha.

Ezlynn, 31 tahun, berkata, dia tidak mempunyai sebarang sebab untuk berperasaan demikian atau mencurigai suaminya kerana hubungan tersebut adalah profesional diantara Siti Saleha.

Keluarga Ezlynn dan Suaminya Adam Fahmi
Keluarga Ezlynn dan Suaminya Adam Fahmi
Suami Ezlynn Profesional Jadi Pengurus Artis

"Itu adalah kerja suami sebagai pengurus artis dan dia profesional dalam tugasnya dan begitu juga dengan Saleha. Saya tidak mempunyai sebarang sebab untuk cemburu," kata Ezlynn seperti yang dilaporkan wartawan.

Ezlynn dan Adam, berkahwin pada 20 November 2011 dalam satu majlis yang berlangsung di Sime Darby Convention Centre, Kuala Lumpur. - MalaysianDigest.

Siti Saleha Terkini Seksi Hot Bogel
Siti Saleha Kembali Meletop Dengan Drama Filem Terbaru
BIODATA SITI SALEHA PROFILE ARTIS SELEBRITIVIDEO SITI SALEHA SEKSI HOT KONTROVERSI SOSIAL LIAR MASA LAMPAU

+Mohd Rohaizad lama tidak dengar kisah artis Ezlynn, apa perkembangan terkini tentang Ezlynn? Lama tidak dengar persembahan nyanyian Ezlynn di televisyen kan? Mungkin sebab itu suami Ezlynn sibuk menjaga Siti Saleha kerana itulah punca utama rezeki keluarga mereka, kenalah jaga artis bawah jagaan kita dengan baik, buat promosi dan cari job untuk menguruskan jadual Siti Saleha yang semestinya padat dan ketat! All the best Adam, jaga Ezlynn elok-elok juga ya. #SitiSaleha #Ezlynn #AdamFahmi #Cemburu #GosipArtis