ZUL ARIFFIN, GAYATRI SU-LIN PILLAI MAHU KAHWIN

Terkini Gosip Artis Zul Ariffin, Gayatri Su-Lin Pillai Bercinta dan Bakal Berkahwin?

Blog Hiburan Mohdrohaizad.com dimaklumkan terbaru gosip artis sensasi Zul Ariffin dan kekasih atau tunangnya Gayatri Su-Lin Pillai sudah berbincang dan merancang mahu berkahwin dalam masa terdekat! Tetapi Zul Ariffin terlebih dahulu mahu mendalami agama Islam sebelum dapat memimpin Gayatri yang bersedia dengan rela hati untuk memeluk Islam andai ditakdirkan bernikah bersama. Kami mendoakan semoga Zul Ariffin dan Gayatri mempunyai jodoh bersama, cinta memang tidak usia, dan sesiapa kan? Walaupun Gayatri lebih berusia daripada Zul tetapi kalau dah jodoh, memang akan bertemu jua.

Gayatri Su-Lin Pillai Masuk Islam
Gayatri Su-Lin Pillai Bakal Peluk Masuk Islam Kerana Mahu Nikah Zul Ariffin?
Zul Ariffin Terkini Dalami Islam

Pelakon (Foto) Zul Ariffin mahu memperbaiki dan memantapkan ilmu agama terlebih dahulu sebelum melamar kekasihnya, penerbit filem Tayangan Unggul iaitu (Foto) Gayatri Su-Lin Pillai.

Zul atau nama sebenarnya (Gambar) Zulkifli Ariffin, 27 tahun, berkata, dia merasakan perkara itu lebih penting kerana selepas berkahwin kelak dia perlu membimbing bakal isterinya itu mendalami ilmu agama Islam.

"Saya yang ingin memantapkan terlebih dahulu pengetahuan saya kerana jika ada jodoh di antara kami tanggungjawab saya untuk mendidiknya mendalami ilmu agama Islam.

"Bagaimana saya ingin mendidiknya sedangkan ilmu saya juga tidak mencukupi?," katanya kepada wartawan.

Gayatri Su-Lin Pillai dan Zul Ariffin Bincang Tentang Nikah
Gayatri Su-Lin Pillai dan Zul Ariffin Serius Bercinta dan Bincang Tentang Nikah
Gayatri Su-Lin Pillai Masuk Peluk Islam

Dalam perkembangan sama, Zul berkata, Gayathri sangat terbuka soal agama dan pengetahuan asasnya mengenai Islam sangat baik.

Bagaimanapun kekasihnya itu masih belum membuat keputusan untuk memeluk Islam buat masa ini dan membiarkan wanita itu menukar agamanya dengan kerelaan hati dan bukannya paksaan.

"Pengetahuan asasnya tentang Islam bagus dan Gayatri sendiri sudah seperti orang Melayu kerana pergaulannya meliputi pelbagai bangsa malah kadang-kadang saya rasa dia lebih 'Melayu' daripa saya," ujarnya.

Zul Ariffin dan Gayatri Mahu Kahwin
Zul Ariffin dan Gayatri Mahu Kahwin
Zul dan Gayatri Pillai Bincang Tentang Majlis Perkahwinan Mereka

Sementara itu, Zul tidak menafikan ada berbincang tentang soal perkahwinan dengan kekasihnya itu namun ia adalah perbualan biasa dan tidak merancang untuk mengakhiri zaman bujangnya dalam masa terdekat.

"Sudah tentu kami mahu membawa hubungan itu ke tahap lebih serius tambahan pula keluarga kedua-dua belah pihak juga merestui.

“Bagaimanapun buat masa ini kami belum ada apa-apa perancangan. Insya-Allah, doakan kami," jelasnya. - MStar.

Kekasih Zul Ariffin dan Gayatri Su Lin Pillai
Kekasih Zul Ariffin dan Keluarga Gayatri Su Lin Pillai
BIODATA GAYATRI SU-LIN PILLAI SEKSI HOT PROFILE ARTIS SELEBRITI


Gayatri Su-Lin Pillai Blog Keek Youtube Channel


VIDEO TEMUBUAL GAYATRI SU-LIN PILLAI DAN MAMAT KHALID

+Mohd Rohaizad dan para peminat mendoakan semoga Zul Ariffin dan Gayatri Su-Lin Pillai bertemu jodoh dan berjaya peluk masuk Islam bukan semata-mata hendak berkahwin tetapi sebab kerelaan hati sendiri. Bimbang jika peluk Islam hanya untuk bernikah nanti akan mudah bercerai, sudah banyak terjadi begitu. Cuma menjadi pertanyaan, memang taste selera Zul Ariffin suka wanita yang lebih tua dan matang daripadanya? Sebelum ini Zul Ariffin turut bercinta dengan Abby Abadi secara serius tetapi putus ditengah jalan kerana Zul Ariffin seolah-olah seperti hanya hendak menaikkan namanya dan mempermainkan Abby? Betul ke gosip hangat Zul Ariffin playboy? Berapakah usia / umur Gayatri ya? Apakah bangsa keturunan Gayatri Su-Lin Pillai agak-agak anda? Mungkin campuran Cina dan India kan? #Jodoh #GosipArtis #MohdRohaizad