ADEGAN PANAS INTAN LADYANA, FARID KAMIL, FILEM DAMPAK

Terkini Isu Kontroversi Adegan Panas Intan Ladyana dan Farid Kamil Dalam Filem Dampak!

Blog Hiburan Mohdrohaizad.com terkejut apabila gosip artis cun seksi hot Intan Ladyana sanggup memegang watak gadis jahat beraksi babak berahi, adegan panas dirogol oleh Farid Kamil dalam filem Dampak! Kali ini Intan Ladyana memegang watak perempuan jahat yang terlibat dalam dunia samseng. Apa yang menariknya filem Dampak ini? Genre pergaduhan ala samseng menjadi tarikan kepada para penonton untuk menyaksikan lakonan hebat pelakon-pelakon yang bukan calang-calang dalam dunia seni. Ikuti pandangan Intan Ladyana mengenai isu adegan panas yang sengaja dimuatkan dalam filem tersebut, adakah ini merupakan satu daya tarikan, publisiti kepada penonton datang tengok di panggung wayang kelak?
Intan Ladyana Berani Beraksi Berahi
Intan Ladyana Berani Beraksi Berahi
Intan Ladyana Berani Beraksi Babak Berahi

Pelakon (Gambar Foto) Intan Ladyana bersedia untuk berhadapan dengan kritikan daripada penonton selepas tampil berani dalam sebuah babak berahi bersama aktor Farid Kamil dalam filem terbaharu lakonannya berjudul Dampak.

Intan, 32 tahun, berkata, sebagai pelakon dia menganggap babak tersebut sebagai satu cabaran namun mengakui bukan mudah untuk melakukan aksi tersebut semasa penggambaran berlangsung.

"Saya tiada masalah jika babak tersebut menjadi bualan dan mendapat kritikan daripada peminat kerana itu sebahagian daripada jalan cerita filem dan ia hanya lakonan.

"Walaupun tidak mudah untuk saya lakukan aksi tersebut tetapi sebagai pelakon itu adalah cabaran untuk saya," kata artis Intan Ladyana kekasih kepada Kamal Adli ini.

Filem arahan Lai Yuk Long itu turut menampilkan barisan pelakon seperti Aaron Aziz, Juliana Evans, Michael Chin dan Cat Farish.

Intan Ladyana Seksi Hot Artis Malaysia
Foto Intan Ladyana Seksi Hot Artis Malaysia
Filem Dampak Kisah Aksi Samseng

Ia bakal ditayangkan di pawagam pada 19 September ini.

Aksi panas itu dapat dilihat apabila Intan yang memegang watak Qyra telah digoda dan dirogol oleh Giran lakonan Farid yang tercedera akibat bergaduh dengan samseng.

Dalam perkembangan sama, Intan berkata, ketika babak itu dirakam hanya dia dan Farid berada di dalam bilik bersama empat buah kamera yang dipasang dalam bilik berkenaan.

"Kami mengambil masa selama 20 minit untuk menyiapkan babak berkenaan dan ketika ia dirakamkan hanya kami berada dalam bilik bersama empat buah kamera yang dipasang di empat sudut bilik.

Intan Ladyana Adegan Panas Bersama Farid Kamil
Intan Ladyana Adegan Panas Bersama Farid Kamil
Intan Ladyana Terpaksa Merokok, Watak Jahat

"Bagaimanapun hasil terakhir babak tersebut adalah daripada suntingan dan teknik kamera yang dilakukan oleh pihak produksi," tuturnya.

Tambah Intan, selain melakukan babak intim dalam filem tersebut, dia juga terpaksa merokok bagi menggambarkan watak jahat Qyra yang dipegangnya.

"Terpaksa merokok dalam filem itu lebih sukar kerana saya tidak suka kepada bau dan asap rokok dan ia cukup mencabar," jelasnya. - Sumber Mstar Online.


DOWNLOAD TRAILER SINOPSIS FILEM DAMPAK YOUTUBE ONLINE

+Mohd Rohaizad suka dengan lakonan Intan Ladyana yang nampak natural dan bersahaja. Diakui Intan Ladyana merupakan antara aktres yang berbakat dan mempunyai masa depan yang cerah. Kali ini Intan memegang watak seorang gadis yang jahat, kena rogol oleh Farid Kamil pula dalam aksi samseng filem Dampak. Trend para penonton meminati filem ala-ala samseng? #Dampak