ISU COLI BRA, BAJU DALAM ROZITA CHE WAN

Terkini Isu Kontroversi Coli, Bra, Baju Dalam Terpakai, Coli Rozita Che Wan Dijual Di Internet!

Blog Hiburan Mohdrohaizad.com dikejutkan dengan cerita gosip artis tentang baju dalam, coli, bra merah kononnya milik Rozita Che Wan dijual di internet secara online kerana dijumpai oleh krew penggambaran. Dipercayai bra merah tersebut milik artis Rozita Che Wan dibuang setelah dipakai olehnya untuk penggambaran sebuah drama. Betul ke apa yang dihebohkan? Adakah baju dalam berwarna merah tersebut benar-benar milik Rozita Che Wan? Apa reaksi Che Ta mengenai isu ini? Ikuti penjelasan artis mantap Rozita Che Wan mengenai isu bra merahnya itu.

Isu Baju Dalam Coli Terpakai Rozita Che Wan
Isu Baju Dalam Coli Terpakai Rozita Che Wan
Gosip Sensasi: Coli Terpakai Milik Rozita Che Wan Dijual Secara Online

Selepas kecoh isu perkahwinannya dengan (Gambar) Zain Saidin, kini aktres jelita, (Foto) Rozita Che Wan ditimpa pula dengan isu baju dalam terpakai berwarna merah yang didakwa miliknya, dijual di internet.

Mungkin isu tersebut remeh tetapi apabila baju dalam didakwa milik Rozita atau Che Ta yang kononnya dikutip oleh kru produksi selepas selesai penggambaran sebuah drama tersebar begitu luas di internet, sedikit sebanyak telah menjejaskan reputasi aktres tersebut.

Tidak melatah atau naik hantu dengan isu tersebut, Che Ta hanya mampu tertawa apabila perkara tersebut diberitahu sendiri oleh adiknya, aktres Ayu Raudhah pada minggu lalu. 

"Saya tahu selepas adik saya, Ayu Raudhah beritahu tentang perkara itu pada minggu lalu. Apa lagi, saya hanya mampu tergelak besarlah sebab sampai baju dalam pun mereka mahu jadikan isu. Kata Rozita Che Wan yang belum habis isu aib keburukannya dibuka oleh rakan terdekat untuk gagalkan majlis pernikahannya dengan Zain Saidin.

Coli Terpakai Milik Artis Rozita Che Wan Dijual Secara Online
Coli Terpakai Milik Artis Rozita Che Wan Dijual Secara Online
Rozita Che Wan Tergelak Besar Mengenai Baju Dalam Merahnya

Sebenarnya sampai sekarang saya tidak berhenti tergelak bila orang tanya tentang perkara itu. Bagi saya itu kerja orang gila dan tidak masuk akal. Selagi perkara seperti ini tidak menjejaskan periuk nasi dan imej, saya tidaklah mahu saman atau membawa isu ini ke pihak berkuasa.

"Saya tidak rasa malu sebab baju dalam itu bukan saya punya (ketawa). Namun, sebab mereka menggunakan nama saya dan menarik orang untuk membaca apa yang ditulis, saya geram juga sebab nama Rozita Che Wan yang dijual. Kalau boleh tolonglah hentikan kerja-kerja yang tidak berfaedah ini", katanya. 

Tambah Che Tah lagi sebelum ini sudah pernah ada orang jual namanya, kononnya menggunakan korset satu jenama yang mahal juga sedangkan sebenarnya dia langsung tidak pernah pakai korset jenama tersebut. Bagaimanapun katanya, ada pihak lagi yang cuba mengeksploitasi namanya selepas ini, dia tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang selepas ini. - Malaysian Digest.

Pasangan Zain Saidin dan Rozita Che Wan Seksi Hot Artis Malaysia
Pasangan Zain Saidin dan Rozita Che Wan Seksi Hot Artis Malaysia
BIODATA ROZITA CHE WAN SEKSI HOT PROFIL ARTIS TOP MALAYSIARozita Che Wan Keek Blog Profile Akaun Laman Sosial


TIPS RAHSIA KECANTIKAN ROZITA CHE WAN AWET MUDA

+Mohd Rohaizad pun nak tergelak juga berkenaan dengan isu kontroversi peminat Rozita Che Wan yang menjual baju dalam terpakai milik artis tersebut. Agak-agak ada tak peminat yang sanggup beli dengan harga mahal untuk coli, bra yang kononnya dikatakan milik Rozita Che Wan? Penjelasan Che Ta telah memaklumkan yang baju dalam tersebut bukan milik dia. Nasib baik Che Ta tak mahu ambil tindakan undang-undang berkenaan dengan isu coli merah itu. Jangan lepas ini dijual pula spender, seluar dalam milik artis dilelong secara online untuk menarik perhatian pembeli terutamanya peminat tegar artis tertentu. #BajuDalamRozitaCheWan