JUE AZIZ LAHIR ANAK LUAR NIKAH, HARAM

Isu Kontroversi Artis Jue Aziz Difitnah Lahir Anak Luar Nikah, Secara Haram?

Blog Hiburan Mohdrohaizad.com digemparkan  dengan gosip artis pelakon mantap Jue Aziz dikatakan telah hamil luar nikah dan lahir anak haram secara sembunyi oleh beberapa peminatnya. Hal ini dibuktikan apabila Jue Aziz didakwa menghilangkan diri buat seketika iaitu lari dek kerana malu untuk menunjukkan perutnya yang kononnya sarat mengandung anak sebelum kahwin. Gambar-gambar bayi yang dipaparkan oleh Jue Aziz bukannya anak angkat seperti yang didakwa oleh peminat tegarnya. Betul ke khabar angin yang timbul mengenai isu ini? Ramai yang mempersoalkan kenapa pada masa ini Jue Aziz mesti bela anak angkat? Bagaimana pula hubungan Jue Aziz dan kekasihnya? Ikuti penjelasan Jue Aziz berhubung dengan isu kontroversi ini.

Jue Aziz dan Anak Angkat
Jue Aziz dan Anak Angkat
Jue Aziz Dituduh Sembunyi dan Lahirkan Anak Haram

Agak lama menyepi daripada publisiti, nama (Gambar Foto) Juliana Abdul Aziz, 30 tahun, atau Jue Aziz kembali menjadi sebutan sejak tersebarnya gambar aktres itu bersama seorang bayi lelaki yang diberi nama Darwish Naufal.

Lantaran laman sosial miliknya dipenuhi gambar si kecil itu, timbul spekulasi berhubung kehadiran bayi comel dalam hidup Jue. 

Timbul pula cerita kononnya Jue ‘menghilangkan’ diri kerana mahu menyorokkan perutnya yang memboyot. 

“Saya bukanlah manusia kejam. Saya ada didikan agama. Takkanlah saya tergamak mengatakan zuriat sendiri sebagai anak angkat. Apa perasaan anak saya apabila besar kelak jika dia tahu perkara sebenar?

“Bayi itu adalah anak angkat yang saya bela sejak setahun lalu. Saya teringin memiliki zuriat sendiri, tetapi tuhan belum menemukan jodoh saya. Soal jodoh adalah ketentuanNya, saya tidak tahu bila impian untuk berumah tangga akan tercapai. Jadi saya buat keputusan untuk mengambil anak angkat,” kata Jue Aziz yang pernah menjadi mangsa sihir oleh rakannya sendiri yang hasad dengki.

Jue Aziz Seksi Hot Artis Malaysia
Jue Aziz Seksi Hot Artis Malaysia
Jue Aziz Terbaru Hanya Bela Anak Angkat

Jue berkata, dia kecewa keikhlasannya membesarkan anak angkat disalah erti masyarakat.

“Jahat sangatkah artis seperti saya hingga tidak layak untuk ambil anak angkat? Bila artis ambil anak angkat, macam-macam cerita orang buat. Lebih teruk ada yang tergamak menuduh itu zuriat saya sendiri di atas keterlanjuran yang dilakukan. 

“Saya hendak bertanya, adakah selama ini mereka nampak saya bersembunyi? Kalau betul saya mengandung, tentu cerita itu sudah tersebar luas. Secara logik, macam mana saya hendak sorokkan perut yang kian membesar sedangkan hari-hari saya berada di set penggambaran,” katanya. - Berita Harian.

Jue Aziz Mantap Dalam Lakonan Drama Filem
Jue Aziz Mantap Dalam Lakonan Drama Filem
BIODATA JUE AZIZ SEKSI HOT PROFILE ARTIS SELEBRITI

Jue Aziz Wiki Profil

Jue Aziz Facebook Fan Page

Jue Aziz Twitter

Jue Aziz Keek Video

Jue Aziz Instagram Blog Akaun Laman Sosial


JUE AZIZ DAN  KEKASIH BERCUTI DI PULAU TIOMAN

+Mohd Rohaizad memang pelakon Jue Aziz lama menyepi dari pandangan para peminatnya buat seketika. Sebelum ini timbul gosip Jue Aziz dikatakan menjalin hubungan dengan kekasihnya sehingga terlanjur. Disebabkan itu, ramai peminat yang melontar tuduhan liar terhadap Jue Aziz dengan menggatakan dia sebenarnya hamil anak luar nikah. Dengan hilang seketika, kononnya Jue Aziz ambil tindakan untuk menyembunyikan  perut yang sarat mengandung. Peminat juga mempersoalkan kenapa Jue Aziz mengambil anak angkat sebelum berkahwin. Kenapa tidak Jue Aziz bernikah dan mempunyai anak sendiri dengan orang yang dia cintai? Begitulah fikiran yang menjadi persoalan para peminatnya. Bagi penulis, tindakan Jue Aziz mengambil anak angkat wajar dipuji, bukan senang hendak bela anak angkat, itu merupakan satu tanggungjawab yang berat. Cuma penulis keliru, mampukah Jue Aziz menjaga anak angkatnya dan tidak sesibuk seperti dahulu? #JueAziz