MR BEAN MUSLIM, MASUK ISLAM 'ROWAN ATKINSON'

Terkini Isu Kontroversi Dr Rowan Atkinson Iaitu Pelakon Mr Bean Kini Muslim Setelah Masuk Islam?

Blog Hiburan Mohdrohaizad.com digemparkan dengan cerita gosip artis pelakon pelawak iaitu watak Mr Bean atau Rowan Atkinson telah menjadi seorang muslim setelah masuk Islam baru-baru ini. Berita ini belum disahkan secara rasmi kerana Mr. Bean enggan mengulas lebih lanjut tentang isu pengislamannya. Media-media barat masih berdiam diri kerana cuba untuk memalsukan cerita tentang Mr Bean memeluk Islam. Namun kenyataan rasmi akan dikeluarkan tidak lama lagi untuk mengesahkan sama ada ia benar atau fake meredakan kemarahan peminat fanatiknya yang benci Islam. Banyak peminat yang anti-Islam mula menghina atau menyindir berita Mr Bean seorang muslim dengan pelbagai gaya ala filem 'Innoncent of Muslim'. Ikuti penjelasan beberapa laporan mengenai Mr Bean kini seorang Muslim.

Rowan Atkinson atau Mr Bean Masuk Islam
Rowan Atkinson atau Mr Bean Masuk Islam
Johnny English Peluk Islam Kerana Filem 'Innocent of Muslim'

Berita ini mungkin akan mengejutkan dunia hiburan seluruh dunia.

Sebentar tadi, melalui sebuah portal berita yang dipetik dari Islampos dan laman web Sadalbadi melaporkan bahawa selebriti yang popular dengan watak lucu Mr Bean iaitu (Gambar Foto) Rowan Atkinson, dipercayai telah memeluk agama Islam baru-baru ini.

Menurut laman web berkenaan, Rowan dipercayai terbuka hati untuk memeluk agama Islam selepas menonton filem Innocent of Muslim.

Melalui sebuah portal berita dari Indonesia pula, mereka memberitahu, “Mr Bean tak berbicara banyak ketika ditanya media, hanya mengangkat jari saja sebagai isyarat dia bersyahadat."

Mr Bean Muslim Convert to Islam
Mr Bean Muslim Converts to Islam
Mr Bean Ucap Syahadah Bukti Memeluk Islam

Menurut beberapa sumber portal media, Sheikh Rashid Ghannousyi, adalah salah seorang pembimbing Mr Bean.

"Banyak yang memberi selamat kepadanya di sepanjang jalan” – dipetik dari Islampos.

Sehingga kini, masih belum dapat dipastikan lagi kesahihan berita ini.

Khabarnya, media-media barat masih belum menyiarkan lagi apa-apa berita mengenai Rowan Atkinson. - Sinar Harian.

BIODATA MR BEAN 'ROWAN ATKINSON' PROFILE BIOGRAFI ARTIS SELEBRITI

Mr Bean Wiki Profile

Mr Bean Facebook Fan Page

Mr Bean Twitter

Mr Bean Instagram

Mr Bean Keek Blog Akaun Laman Sosial


MR BEAN GOES TO THE MASJID 'MOSQUE' HINA ISLAM

+Mohd Rohaizad tidak pasti sama ada berita yang disebarkan adalah benar atau palsu tentang yang Mr. Bean kini seorang Muslim setelah masuk Islam beberapa bulan yang lalu setelah mengkaji tentang agama secara mendalam. watak Mr Bean cukup popular kerana siri episod, filem, game, kartun, movie dan permainannya cukup laris dan mempunyai jutaan peminat yang tersendiri. Mengenai laporan media barat belum lagi mengesahkan berita ini kerana Dr. Rowan Atkinson atau Mr Bean enggan mengulas panjang tentang cerita pengislamannya. Khabar ini cukup mengejutkan banyak pihak terutamanya di barat. Beberapa peminat fanatik Mr. Bean telah mengeluarkan kata-kata kesat yang menyindirnya kerana tinggalkan agama Kristian (Yang anti-Islam). Jika cerita ini benar, syukur ke hadratnya kerana Mr Bean telah diberi hidayah untuk memeluk Islam dan menjadi saudara kita. Jika benar, apa nama Islam Mr Bean @ Rowan Atkinson ya? #MrBeanMuslim