VAGABOND DRAMA LEE SEUNG GI DAN SUZY BAE


Suzy Bae
Netizens kagum dengan drama episod pertama "Vagabond" yang dibintangi oleh Lee Seung Gi dan Suzy Bae. (Foto: wooyeon724)
Vagabond drama drama baru SBS , yang menampilkan Lee Seung Gi dan Suzy Bae, telah menerima banyak maklum balas positif selepas episod perdana. Ramai peminat memuji lakonan utama bintang utama dan nilai pengeluaran yang tinggi.
Menurut laporan oleh All Kpop , netizens terkesan dengan episod perintis Vagabond , yang menimbulkan emosi tulen dari bintang Lee Seung Gi dan Suzy Bae. Banyak komen mengatakan bahawa mereka tidak menyedari masa berlalu dan, sebelum mereka tahu, episod sudah berakhir. Ini kelihatan seperti tanda positif untuk drama itu, yang juga disiarkan di Maghribi selama dua bulan untuk mencapai rating aksi bertaraf dunia untuk drama itu.
Vagabond berkisar watak Lee Seung Gi, seorang stuntman yang terbabit dalam kemalangan pesawat tragis dan mendapati dirinya berada di tengah-tengah skandal kebangsaan. Suzy Bae memainkan watak perisik, yang dihantar untuk menyiasat kes itu.
Dalam temu bual sebelum ini , ahli seni Ki Tae Woong berkata bahawa dia tidak akan terkejut jika Vagabond memecahkan rekod penonton dengan rating 30 peratus kerana dia tidak pernah mengalami drama tahap ini.
"Saya fikir projek ini akan berjalan dengan baik, saya telah mengalami banyak perkara yang tidak pernah saya lakukan sebelum ini, dan ketika saya sudah bersedia, saya fikir bahawa drama ini akan berada di tahap yang baru. adalah 30 peratus, jika kita mendapat 30 peratus, pelakon akan bincangkan dan mengadakan acara istimewa, "katanya dengan yakin.Selain daripada adegan aksi impak yang tinggi, SBS melabur 25 bilion won (USD 21.1 juta) untuk pengeluaran sehingga Vagabond akan mencapai semua matlamatnya untuk menyampaikan drama mata-mata yang dapat menarik minat penonton global.
Lee Seung Gi berkata, selain menerima sokongan kewangan yang kuat untuk pengeluaran, pasukan itu juga membenarkan beliau memberi tumpuan kepada tindakannya supaya dia boleh melakukan keadilan terhadap peranannya. Walaupun dia telah melaksanakan peranan dalam projek-projeknya yang lalu, pelakon itu mengatakan bahawa watak ini berbeza kerana dia adalah stuntman biasa yang tidak terlatih dalam menyiasat konspirasi kerajaan. Motivasi emosinya juga merupakan bahan yang mendorongnya untuk mencari keadilan.

Suzy Bae, bagi pihaknya, berkata bahawa dia mendapati peranannya yang mencabar dan menarik. Bekas teman wanita Lee Min Ho teruja untuk membiarkan penonton menyaksikan evolusinya. Vagabond adalah projek kedua Lee Seung Gi dan Suzy Bae bersama-sama selepas drama jangka panjang yang berjudul Gu Family Book.
Sumber: BusinessTimes